joi, 21 ianuarie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 7 (Acțiune)


7.何に対しても逃げない。どんなことに対しても向き合う。
Nu fug de nimic. Înfrunt totul, indiferent de ce este.

Chiar dacă am avut o problemă uriașă în viața mea, și m-am înfruntat cu ceva ce nu pot să mă descurc singur, niciodată nu am fugit de ea. Dacă este chiar și o mică neînțelegere în ceva în care sunt implicat, niciodată nu mă voi preface că nu am văzut-o, chiar dacă nu este neapărat nevoie de ajutorul meu pentru a fi rezolvată. De fapt, caut să rezolv asemenea probleme.
Știu că aleg un stil de viață foarte enervant. Mă întreb de ce nu fug, nu evit sau să las pe altcineva să aibă grijă de lucruri. Dar asta este ceea ce face ca răsplata să fie atât de valoroasă. După ce rezolvați o problemă, întotdeauna vor fi persoane care spun ”Nu era nevoie să te deranjezi cu un asemenea lucru. Mulțumesc”. Eventual, vor răspunde la acțiunea mea prin a spune ”GACKT rămâne cu noi și ne ajută, chiar și la astfel de lucruri minore. Așadar, și noi ar trebui să dăm ce avem mai bun!”. Și pentru că eu înfrunt și mă implic aproape în orice, culoarea lui GACKT pătrunde cu însuflețire toate lucrările mele și viețile.
Mai este cineva care și-a pictat împrejurimile cu propria sa culoare atât de însuflețit și frumos? Vreau să spun, nimeni altcineva nu ș-ar implica de bunăvoie nici în cea mai mică problemă (asemeni mie). Dar asta este de fapt ceea ce duce la o mare diferență în cele din urmă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!