duminică, 3 ianuarie 2016

Twitter 2 ianuarie 2016

V-am făcut să așteptați. Vă mulțumesc pentru răbdare. M-am gândit să învârt primele trend-uri a anului 2016, așadar, e toată lumea pregătită? Indiferent de unde vă aflați și cine este lângă voi, sunteți pregătiți să țipați?

(Mi-am terminat baia! Oricând ești pregătit!) Ai așteptat asta, huh. Ai reușit să te cureți bine?
               
(Regele demon care tachinează. Și anul acesta, regele demon furios sadic (S)...pare sănătos...www. Am tot așteptat...www) Nu a fost doar tachinare, m-am antrenat. Mulțumesc că ați așteptat. An nou feriiiiicit!! Și, acesta este GACKT...entertainer-ul normal...GACKT...

(Și sper că îți vei schimba iconița de pe Twitter în curând) Am înțeles, am înțeles. Am să o schimb după ce se termină. Nu te enerva...

(Dă-ne subiectul de trend...Cu toți îl așteptăm...Și te rog dă-mi bani de anul nou) De ce ar trebui! În schimb, ar trebui să fie bucuros că încerc!!

(GACKT-san pe Twitter mi-a dat o Resetare Mintală!!) Dacă așa ceva îți oferă o Resetare Mintală, voi continua să vin, ști?

(GACKT-san a coborât! Am să fac pe mine!!!) Du-te înainte de a ajunge acolo! Dacă va ieși, așteaptă puțin! Mai întâi, lasă să iasă ceea ce trebuie să iasă, și apoi fă lucruri, bine?

(Chiar dacă sunt persoane în jurul meu, voi țipa) Serios? Atunci, de acum încolo să încercăm să țipăm împreună! Chiar dacă sunt persoane în jurul tău. Să-i dăm drumul, unu...doi și ”Resetare Mintală!!!!”
               
(Și anul acesta am primit poziția de victorie a lui GACKT. Mulțumesc!) Mi-a venit fără să mă gândesc. Poate că este demonul din mine...Demonul meu întotdeauna face poziția de victorie.


(Ce ar trebui să fac pentru a primi o Resetare Mintală?) Mă întrebi cum să o faci? Nu am de ales atunci decât să te învăț. Fă-o fără timiditate. Când te gândești că nu mai este nimic ce poți face, fără a te îngrijora dacă sunt sau nu persoane în jurul tău, ridică-te cu un țipăt puternic ”Resetare Mintală!!!”.

(Nu te-ai îmbolnăvit anul acesta? Pentru a întâmpina noul an, sper că îți vei schimba iconița de la ”Președintele Consiliului de Studenți” la ”Cel mai nou GACKT-san”) De aceea am spus că am înțeles deja. Am să o schimb, am să mă întorc la ea.

(Chiar și fără machiaj! Minunat...Este un festin pentru ochi) Normal că sunt mereu fără machiaj. Deși, când îmi scot ochelari, dintr-un anumit motiv, toată lumea întoarce privirea...Nu este nimic mai trist decât asta...de fapt, sunt mai prietenos decât crezi!

(Sunt șocat că ești un entertainer normal) Serios? ”De acum încolo, îmi voi ridica propria viață mai sus!”, asta este ceea la ce m-am gândit, totuși sunt atât de agitat că nu am stare.

(Mă duc cu soția la Miyoshi (loc cu ramen)) Bucură-te de splendoarea lui...Și eu am fost acolo la sfârșitul anului.

Ei bine, cam e timpul, să creem împreună un subiect de trend? Să îngropăm restul trend-urilor din Japonia cu toate emoțiile voastre. Să-i dăm drumul! Sloganul de astăzi este așa cum a cerut toată lumea, ”Resetare Mintală!!!”!!!

(An Nou Fericit! Kakedzuke a fost grozav și calm!!) Nu nu nu nu, nu a fost calm, da? A fost o nesiguranță continuă...chiar și așa, este ”Resetare Mintală!!!!”. Ai înțeles?

(Chiar îmi place GACKT-san. Pot să pun imaginea asta în camera mea?) Sigur, dar...îți va apărea în vise, știi? Este bine?


(Stau pe toaletă, pregătit și așteptând) Ce faci? Grăbește-te și ieși! Nu, mai degrabă, termină deja! Și nu contează dacă nu mai este nimic de eliberat, eliberează-ți energia de astăzi și îndreaptă-te spre viitor.

(Gakkun! Merg la Ultimul VisuaLive!) Nu este ceva natural? Spune-le persoanelor din familia de lângă casa ta prin interfon. Spune ”Ai vrea să mergem împreună la Ultimul VisuaLive? Îți va schimba viața!”. Și va deveni și scânteia ce schimbă viețile oamenilor din jurul tău în viața ta.

(Am fost impresionat că nu ai dat vina pe copii care au greșit!!!) Ce aș fi devenit dacă i-aș fi învinovățit? Nimănui nu îi place de un asemenea senpai, nu? Un senpai este ”Cineva care îi face pe alți să aspire să fie ca el, cineva care te va proteja când ai necazuri, cineva care se enervează ocazional pe tine într-o manieră gentilă”. Acestea sunt cerințele minime.

(Arată-mi mușchii fratelui mai mare pentru prima dată după mult timp......!) De aceea, urmărește-mi Instagram-ul. Îl voi arăta oricând pe Magnum. În schimb, dacă nu este nici o comandă secretă dată, nu îl poți vedea, nu?

(Se pare că nu îmi pot construi muschii pieptului prea mult, cum fac?) Nu ai destulă dragoste. Roag-o pe prietena ta să îi maseze zilnic. Dacă faci asta, vor crește.

(Chiar acum, cum ești îmbrăcat în timp ce ești pe Twitter?) Mai târziu, am să postez pe Insta. Poza de trend de astăzi.

(Crezi că există dragoste față de profesorul tău?) Îndrăgostește-te mai mult și mai mult. Nu este nimic ce nu poți iubi. Sau mai degrabă, dacă nu poți iubi, este o crimă.

(Nu a fost nici vina lui GACKT-san) Nu a fost vina nimănui. Doar anul acesta, m-am distrat ajungând mai departe așadar, nu este asta destul?

(Este Hiroshi...nu-i așa?) Nu, este Gakuto...

(GACKT-sama, după Kakudzuke, l-ai sunat pe Johnny-san??) Nu, anul viitor îmi voi asuma responsabilitatea, și îl voi invita pe Johnny-san să fie partenerul meu. Asta e bun.

(M-am săturat să aștept să-mi crească părul) Și eu m-am săturat să aștept, mai ales că a crescut între picioarele mele. Devine o situație incomodă...

(Chiar acum sunt în baie și pon(??) lol) Ce drăguț, sună delicios....Dacă noi pon(???) în jurul lumii, nu am fi liberi să începem războiul. Ce naiba este PON.

                (Mă gândesc să merg la sala de gimnastică în curând, dar ce fel de antrenament face GACKT-shi pentru a-și construi corpul?) Să pornesc o sală de gimnastică? În Japonia, cred că dacă aș fi făcut ca toată lumea să poată ști metodele mele dar...Dacă vreau să o fac cu voi, voi începe una.

(Arată-mi Magnum) Acel mod crud de a vorbi...Din moment ce lasă impresia că fetele cărora le plac Visual-Kei sunt așa, ceea ce vreau este să te oprești din a face asta. Jelesc pentru tineri care lucrează din greu în Visual-Kei acum...

(Te rog arată-ne o poză a prezentului GACKT-shi!) De aceea, am spus că am să o postez pe Insta!!! Du-te și tu pe Insta!!

Presupun că cam e timpul. Doar încă 5.

(Chiar de la începutul noului an, e plin cu glume erotice huh) Nu le spune glume erotice. Nu sunt glume erotice, schimburi de cuvinte. Nu așa...Cum le numesc, aceste lucruri...

(Persoana pe care o plac e mai mare ca mine!!!!! Sunt cam cu 12 ani mai mică!! Ce ar trebui să fac!!!) Nu ai de ales, nu? Învață diverse lucruri de la ei. Este un lucru norocos. Faptul că propriul tău prieten poate fi senpai-ul tău în viață este un lucru norocos. Când aveam cam 20 de ani, prietena mea era cu 10 ani mai mare ca mine, dar chiar și acum sunt recunoscător. Pentru că m-a învățat multe lucruri.

(Recent m-am tot gândit la asta dar, care este diferența dintre ””(ai) și ””(koi)?) (ambele sunt moduri diferite de a spune ”iubire”) ”” (koi) este ceva ce cauți, ””(ai) este ceva ce dai. Pentru a da celuilalt partener ceva cu sentimentele și acțiunile tale, și să poți simți că ești binecuvântat de la asta, aceea este ””(ai).

(Pot, ca femeie, să intru lu eu la ceea sală de gimnastică?) Nu nu nu nu, ce tot spui. Pentru că sunt doar bărbați și femei în lume, toți sunteți aduși împreună colectiv ca și copie. Voi face pe toată lumea frumoasă.

(Vreau să joc un joc de viață cu GACKT-san) Hey...deja participi într-un joc numit viață cu mine, și cu toată lumea din jurul tău. Dacă lași garda jos, vei pierde, ști? 2016 tocmai a început, nu? Pune KiAi. Să nu rămâi în urmă! Ai înțeles?

Ei bine, e timpul să plec. Sunt fericit că am reușit să vă răspund pentru prima dată după mult timp. Din moment ce sunt și viu, presupun. Să fim recunoscători că suntem în viață. Și să fim cu adevărat fericiți că putem întâmpina ziua de mâine. Să ne gândim la lucrurile rele de ieri.

Ei bine, citiți aceste ultime cuvinte ale mele pe care vreau să le transmit la începutul anului 2-16. ”Zâmbetul tău luminează această lume stricată. Fă florile să înflorească în această lume cu un zâmbet minunat”. AN NOU FERICIT 2016. Ah, așa cum am promis, am postat pe Instagram.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!