marți, 19 ianuarie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 6 (Acțiune)


6.パワーのある人、魅力のある人は世の中に必ずたたかれるけれども、支援してくれる人も多い。
Oamenii care sunt puternici sau magnetici întotdeauna vor fi hăituiți de lume, dar de asemenea vor avea mulți suporteri.

Să luăm școala de exemplu. Un student care iese în evidență în clasă este displăcut de ceilalți. Lumea este construită pe balanța dintre simțul superiorității și simțul inferiorității. Toată lumea se simte superior față de ceilalți asupra unui lucru, și inferior față de ceilalți asupra altui lucru...Oamenii se clasifică singuri pe marginea acestor simțuri. Prin a se compara cu alți, oamenii își mențin simțul lor. Acesta este un instinct animal.
Cum putem urca în rang? Cum ne putem menține de la nu a fi respinși de ceilalți? Cum putem continua fără a ne urî pe noi înșine? În fiecare zi, oameni se gândesc la aceste lucruri, sau le procesează serios, bazându-se pe echilibrul complicat. De aceea, oameni care sunt puternici sau magnetici devin ținte de invidie. Dacă cineva spune ”Să o facem”, și restul lumii spune ”Nu vreau”, o bătălie deja a început în acel punct. Oamenii deseori ar ridiculiza persoana, spunând ”Ei haide! El deja e pregătit să înfrunte lumea de unul singur”. Sunt de fapt un număr decent de persoane care ar fi învinse de asemenea lucruri și ar renunța.
Când energia implicată în ”Să o facem” este comparată cu energia implicată în ”Să nu o facem”, energia din ”Să nu o facem” este mult mai puternică, din cauză că este energie negativă. Energia din ”Să o facem” este o forță de atracție.
Să fiți o forță de atracție în mijlocul unei energii masive negative este un act ce necesită o enormă capacitate de putere. Dacă continuați să emiteți o forță de atracție la capacitate maximă, asta eventual va elibera câteva persoane de energia negativă. Și înainte ca să realizați, ei vă vor sprijini.
Dar asta nu se întâmplă imediat. Va fi un timp de decalaj. După ce este generată în continuu, forța de atracție anulează eventual energia negativă și apoi încet, se manifestă singură. Întrebarea este dacă continuați sau nu să emiteți forța de atracție până atunci. Dacă puteți, veți avea o ambundență de suport înainte de a vă da seama, și lucrurile încep să meargă mai bine după calea voastră.
Oamenii deseori renunță înainte de a ajunge în acest punct. Ei vor spune ”Am încercat, dar nu am putut”. Dar nu este adevărat. Ei nu încearcă cu adevărat. Nivelurile lor de ”încercare” sunt prea scăzute.
A încerca (頏張る) înseamnă ”a insista (張る) asupra voinței tale cu încăpățânare ()”. Este un act unde mai întâi vă stabiliți voința voastră clar și apoi să continuați să înaintați. Dacă puteți face asta, vor fi persoane care vă vor accepta.
O persoană cu o puternică personalitate este grozavă. Pe de altă parte, cineva care spune ”Să o facem” și apoi renunță imediat este cea mai negrozavă persoană. Este o persoană cu jumătate de suflet. Oamenii ar spune ”Numai gura e de el”. Acesta este ciclul cel mai jenant. Dacă decideți să faceți ceva, trebuie să mergeți până la capăt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!