joi, 9 august 2018

GACKTIONARY - Capitolul 71 (Viața)



71.僕自身の生死そのものは正直、
あまり意味を持っていない。
ファンのみんなの存在が僕を
生かしてくれているんだ。
Să fiu sincer, propria mea viață și moarte nu au o semnificație prea mare pentru mine.
Prezența fanilor este ceea ce mă ține viu.

Vorbind cu termenii din impresiile mele asupra vieții și morții, eu deja trăiesc o viață de apoi acum, pentru că am crezut că viața mea s-ar fi terminat la 30 de ani. Acum îmi trăiesc viața de apoi. (râde) Așadar, în fiecare zi, încerc să mă epuizez singur astfel încât să nu regret nimic indiferent de când mor. Este viața mea de apoi până la urmă, nu vreau să o irosesc. (râde) Acest concept este destul de straniu, nu?
Dacă vă gândiți că viața voastră se va termina la 30, veți putea dedica restul vieții voastre altor persoane. Acest mod de gândire este destul de rezonabil. Toată lumea încearcă să trăiască până la 60 sau 70, și de aceea devin speriați de moarte. Sunt multe persoane care recunosc că le este frică de moarte, nu?
Cât pentru mine, deja mi-am terminat viața până la 30. Am completat-o și apoi m-am aruncat direct în viața de apoi, așadar, singura întrebare pentru mine este cum să ofer o semnificație acestei vieți de apoi.
Să gândiți astfel vă face să vă relaxați. Nu fiți prea stresați de lucruri, și vă puteți echilibra munca și joaca bine. Și nu vă fie frică de moarte deloc. Acest concept este raiul însuși.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!