vineri, 10 august 2018

GACKTIONARY - Capitolul 77 (GACKTism)


77.僕は自分で見たい夢を見る。
頭の中で考えて。
Văd visele pe care vreau să le văd.
Mă gândesc la ele în mintea mea.

Sunt luat în râs de multe ori când spun asta, dar controlez visele pe care vreau să le văd. Asta este puțin amăgitor, deși nu înseamnă că conținutul viselor pe care le pot vedea sunt ceea ce vreau să văd.
Mă culc. Și odată ce fac asta, visele încep. Povestea începe de una singură. Chiar dacă nu îmi imaginez, diverse povești vor începe. Totuși, ceea ce se întâmplă în acele povești, poate fi schimbat de mine. În momentul în care mă gândesc ”Aici, această persoană va intra!”, aceea persoană va apărea, și când mă gândesc ”Când această persoană apare aici, asta se va întâmpla!”, așa decurge povestea.
De asemenea, ceea ce se întâmplă deseori este că atunci când scriu o melodie, chiar înainte de a mă culca, voi adormi în timp ce cânt la pian. În timp ce când la pian în visul meu, după ce umblu de colo colo, voi continua să lucrez la melodie, și deseori când mă trezesc, pot recrea aceea melodie iar.
Linia dintre realitate și somn dispare pentru mine. Zbor prin tot felul de spații și timp. Mă mișc constant. Ca să știți cu toții, este posibil ca să exist în altă lume în același timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!