joi, 9 august 2018

GACKTIONARY - Capitolul 75 (GACKTism)


75.10年後は眩しくて見えない。
10 ani de acum încolo vor fi atât de strălucitori că nu puteți vedea.

Când cineva mă întreabă ”De acum peste 10 ani, cum va fi?”, chiar nu se poate vizualiza cum vor fi lucrurile peste 10 ani, nu? Dacă nu este nici măcar destul de luminos că nu-l puteți vedea, nu este un viitor grozav. Dacă nivelul vostru de vizualizare este slab, nu puteți trece de asta.
Am trei principii care mă sprijină. Stilul de creație al lui Gackt. Acesta este absolut: imaginație, perseverență, și abilitatea de a acționa. Dacă nu sunt acestea, Gackt nu poate rămâne Gackt.
Atunci, celor a căror echilibru dintre cele 3 nu este bun, pot doar crea lucruri care sunt mai puțin decât ceea ce prevăd ei peste 10 ani. Dar pentru mine, cred că imaginația mea, perseverența mea și abilitatea mea de a acționa sunt superioare față de a altora. Pot întotdeauna să produc rezultate grozave. Acumulând toate acestea, 10 ani mai târziu, va deveni ceva ce îmi depășește mult așteptările. Cu alte cuvinte, cea mai bună parte a unui echilibru dintre cele 3, nu este să fiți capabili să vă vedeți propriul viitor. De aceea, este atât de strălucitor că nu-l puteți vedea. Dacă nu este un viitor care să fie prea stălucitor de văzut, nu are nici un rost.
Dacă este ceva realistic, dacă crede și că ”dacă este undeva pe la acest nivel, ar trebui să fie realizabil...”. Dacă este un astfel de viitor, nici nu vreau să ajung acolo, și nici nu am nevoie. Vreau ca toată lumea să înțeleagă repede asta chiar acum, vreau ca toată lumea să-și creeze un viitor extrem de strălucitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!