vineri, 10 august 2018

GACKTIONARY - Capitolul 79 (GACKTism)


79.人生の中で、
おいしくご飯を食べられる回数は限られている。
その貴重な一回に
まずいものを食べて過ごしたくない。
În viață, există doar un număr limitat de momente când poți mânca o mâncare delicioasă.
Până în acel moment prețios, nu vreau să ajung la el mâncând ceva ce nu are gust bun.

Oamenii care spun ”Nu pot slăbi” în timp ce iau o gustare, nu sunt mulți ca ei?
Ești stupid! Adică, ce faci, ce încerci să spui.
Toată lumea, neatentă, își pune mâncare în gură prea multă. Nu mânca atât de ușor. Este singurul lucru pe care nu ar trebui absolut deloc să îl faci. Dacă faci asta, nu este normal să te îngrași? Tot aud ”Simt că sunt multe motive pentru care m-am îngrășat”...Greșit. Este doar un singur motiv de bază. În cele din urmă, este ceea ce mânânci. Oamenii se pot îngrășa doar prin a pune mâncare în gura lor. Nu te îngrași din aer. Toată lumea spune ”Mă întreb de ce mă îngraș”, dar vă spun eu de ce. ”E din cauză că pui mâncare în gură!”
Așadar, de ce ajungeți să mâncați? Este o bucurie în a mânca, dar nu înțelegeți cu adevărat ce înseamnă asta. Mânânc doar o masă pe zi, dar când merg peste hotare, staff-ul meu îmi va urma obiceiurile de a mânca. Dacă asta se întâmplă, ei vor continua să fie zgomotoși, spunând ”Îmi este foame, îmi este foame”.
Atunci, voi întreba ”Dacă vă este atât de foame, va trebui doar să vă bucurați de cină, nu?” De asemenea, ”Ați luat vreo cină recent care să vă facă să vă gândiți că v-ați bucurat de ea cu adevărat? Nu ați făcut-o, nu-i așa?” Toată lumea crede că omul trebuie să mănânce de trei ori pe zi, dar nu suntem animale de consum. Oamenii sunt singurele ființe care caută plăcere. În ciuda acestui lucru, de ce se mânâncă de parcă suntem animale?
Încă din trecut, ni s-a spus dintotdeauna să mâncăm de trei ori pe zi mereu, până acum, dar, pur și simplu, cu sistemul de 3 mese pe zi, se poate spune că ne plasăm singuri în categoria de animale de consum.
Ce este important sunt sentimentele de recunoștință când vine vorba de mâncare. Dacă deveniți incapabili de a găsi asta, deja nu mai are rost. Vă rog să vă opriți din a mânca.
Dacă mâncați o dată pe zi, veți începe să vă gândiți serios la cât de mult vă veți bucura de aceea singură masă, și ceea ce veți mânca. Pentru că toată lumea mânâncă 3 mese pe zi, cu ușurință pot spune ”orice e bun”. Deloc, nu orice este bun!
Pentru că mâncați o singură dată pe zi, vă veți gândi mult la asta. Vă veți gândi enorm de mult la ceea ce vreți să mâncați la aceea masă, veți aștepta cu atâta nerăbdare aceea singură masă că nu veți putea rezista. Atunci, după ce vă terminați mâncarea, următoarea masă vă va fi atât de dragă.
A avut toată lumea o asemenea mâncare? Niciodată, nu? Așa e, toată lumea mânâncă de 3 ori, la fel de mult ca și mine. Dar, mă simt de o sută de ori mai binecuvântat pentru fiecare masă, comparat cu restul.
Ceea ce toată lumea mânâncă nu este mâncare, ci un atac. Gândiți-vă la asta, este echivalent cu a fi negrozav. Iau cina. (râde) Toată lumea ataca. (râde)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!