joi, 9 august 2018

GACKTIONARY - Capitolul 72 (Viața)



72.僕は今までと何も変わっていないし自分の意志や
想いや感情、姿勢、生き方はこれからも変わらない。
自分は自分らしくありたい。
Conștiința, gândurile, sentimentele mele, atitudinea și stilul meu de viață care nu s-au schimbat până acum, nu se vor schimba niciodată.
Vreau să fiu eu însumi.

Ocazional, fanii superficiali vor spune ”GACKT s-a schimbat”. Dar fanii care mă cunosc bine de la început vor spune ”GACKT nu a schimbat nimic”.
Asta înseamnă că, fanii care mă urmăresc de 10 ani, fanii care au strâns toate melodiile mele înregistrate și revistele de 10 ani, ei știu că de 10 ani, constant, am spus aceleași lucruri, și că au văzut și auzit tot ce am făcut și am spus înainte. De aceea ei știu că nu m-am schimbat deloc, niciodată.
Dar, copiii care sunt noi fani, vor spune ”Te-ai schimbat” la fiecare lucru mărunt. Cu siguranță o vor spune. Chiar dacă eu nu am schimbat nimic.
Desigur, voi crește, voi obține diverse lucruri, voi pierde diverse lucruri, mă voi echipa cu diverse arme. Totuși, în interiorul meu, lucrurile care cred că trebuie făcute indiferent de consecințe, convingerile mele, nici unul dintre acestea nu s-a schimbat.
Pentru că timpul vine și pleacă, metodele de exprimare sau cuvintele posibil să se schimbe. Totuși, nu eu sunt cel care se schimbă, ci doar că fie fac o aruncare dreaptă, cu o curbă sau cu viteză, și mingea pe care o arunc cu brațul meu, nu s-a schimbat deloc. Sunt doar foarte încăpățânat, sau înfumurat. (râde)
Ah, dar vorbind despre partea încăpățânată, cerințele mele pentru o femeie probabil că au devenit mai flexibile. În acest punct, e cam ”nu mai contează”. (râde) Oricum, se pare că am un punct slab pentru fete. (râde)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!