joi, 9 august 2018

GACKTIONARY - Capitolul 74 (GACKTism)


74.ボヂーメークは歯磨きと同じ。
A-ți antrena corpul este la fel cu a te spăla pe dinți.

În interviuri, deseori sunt întrebat ”Nu este dificil să te antrenezi zilnic?” sau ”Ce fel de dificultăți sunt pentru a menține aspectul în fiecare zi?”.
La aceste întrebări, dacă răspund :
”Să mă antrenez”.
”Să fac exercițiile pe care le-am plănuit pe o zi”.
”Să am restricții de dietă”.
În mod normal, următorul lucru care vine este ”Nu este obositor?”.
Dar, cineva care ar crede că este obositor, este din cauză  că e ceva ce face ocazional. Dacă vă spălați pe dinți o dată la 3 zile, veți începe să credeți că este chinuitor, sau dacă e vorba să vă spălați pe față, dacă cineva o face ocazional, va începe să creadă că este o bătaie de cap. Nu veți începe să credeți că este o pacoste?
Dar, pentru cineva care își spală fața de trei ori pe zi, ei vor crede că e doar ceva natural de făcut, și din moment ce devine un obicei pe care îl faceți zilnic în mod natural, nu veți crede că este un lucru obositor.
Cu alte cuvinte, dacă este ceva ce ar trebui să faceți zilnic dar îl faceți ocazional, va deveni cel mai chinuitor lucru de făcut. De aceea, în mod obișnuit, pentru ceva ce ar trebui făcut neapărat zilnic, dacă vă gândiți la el la fel cum vă gândiți la a vă spăla pe dinți, fie antrenament sau orice altceva ar fi, s-ar transforma în ceva ce nu mai este chinuitor de făcut.
Așadar, în fiecare zi, vă veți gândi la ”Nu te speli pe dinți?” nu? ”Te speli pe față, nu? Te speli pe dinți, nu? Te speli pe cap, nu? Faci exerciții, nu?     ” Dacă le țineți la același nivel, nu vă veți mai gândi că antrenametul este dureros, și să vă mențineți aspectul nu va mai fi o pacoste.
Vreau să spun, ideea că ceva este o bătaie de cap nu ar trebui nici măcar să apară în mintea voastră. Ca și cum, ideea însăși nu este grozavă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!