vineri, 10 august 2018

GACKTIONARY - Capitolul 81 (GACKTism)


81.遊びに没頭できる集中力があれば
何かを創造するときに必ず役に立つ。
「やることない~」なんて言っている時点で
三流。遊びのプロは大人になったときに必ず
何かのプロになっている。これは僕の哲学。
Dacă aveți abilitatea de a vă concentra și a vă implica în a juca,
Cu siguranță vă va fi folositor când vreți să creați ceva.
Când spuneți lucruri ca ”Nu am nimic de făcut...”, asta este doar inferior pentru voi.
Când un pro la jucat devine adult, cu siguranță va deveni un pro la ceva.
Asta este filozofia mea.

Obișnuiesc să aud mulți tineri că spun ”Nu am nimic de făcut” sau ”Sunt liber”. Sincer, asta este doar jalnic, serios. Oamenii care nu pot face lucruri amuzant, sunt de nivel doi, nu, nivel trei. (râde)
Oamenii care nu pot crea distracție sunt de nivel trei. Distracția, este primul pas pe scara creativității. ”Inventează distracția”. Acesta este punctul de început a unei idei pentru toată lumea. Dacă sunteți incapabili să faceți acest prim pas al unei idei, asta înseamnă că în acest punct sunteți de nivel trei.
Cei care sunt excepționali la a se distra devin adulți, și vor deveni un pro la un lucru sau altul. De aceea, părinții nu ar trebui să spună lucruri jalnice, ca ”Nu te mai juca și studiază!” copiilor. Asta nu este corect. Este important să le spui ”jucați-vă mult fără rețineri”. Pentru că atunci când ei se joacă cu jumătate de inimă, vor ajunge nici să studieze. Nu o vor face, și va trebui să vă enervați pe ei și să le spuneți ”Vă rog să vă concentați chiar și când vă jucați”, altfel va fi fără folos.
Când vine vorba de a nu studia, părinții se enervează. Totuși, asta este o greșeală enormă, pentru că să fii extrem de concentrat când te joci este deja ca și cum ai studia. Părinții nu ar trebui să-și pună copii să studieze, ci și să-i facă să se concentreze când se joacă, doar atunci pot spune că și-au îndeplinit datoria de părinte. Este fără de folos dacă au această concepție greșită.
Printre oamenii care îi cunosc, era un tip care întotdeauna, continuu, lipea stickere pe mașinile lor și le decupa după model. Pentru că era nevoie de dexteritate a mâinii, el făcea partea tuturor încet și sigur Și, din cauza dexterității, când a devenit adult, a devenit un uimitor tehnician dentar. Pentru că era într-o cerere atât de mare, a devenit foarte bogat și de succes. Cu alte cuvinte, asta este la ceea ce mă refer.
Oamenii care pot fi creativi sunt cu siguranță cei care pot identifica în ei însăși care le sunt talentele. Chiar dacă nu le descoperă ei însăși, sunt și cei care au părți externe care le identifică talentele pentru ei. Oricum, chiar pot întâlni persoanele care îi vor conduce. În timp ce se joc.
Mai mult, oamenii care pot ști cum să se distreze bine sunt de bază, atât de perspectiva lor cât și locurile de întâlnire se vor mări și crește. Exact asta înseamnă să te distrezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!