marți, 3 decembrie 2013

Gackt - LINE - 18 iunie 2012

Abia dacă am dormit în ultimele două zile, dar filmarea pentru Sengoku BASARA e gata deocamdată. Filmarea a avut loc în Yamanashi, așa că era trecut de 3 dimineața când am sosit acasă noaptea trecută. Atunci, m-am ”închis” imediat pe canapea. Phew...am reușit cumva să adaug filmarea în programul meu plin de repetiții pentru ”Yoshitsune Hiden”, așa că a fost cam greu, sincer, dar mulțumită staff-ului care a făcut tot ce a putut, am reușit să petrec două zile semnificative. Mulțumiri staff-ului complet BASARA. Apoi am fost la spital pentru a lua perfuzii, și acum sunt în drum spre repetițiile pentru piesă. Nu știu câți ani mai pot continua să abuzez astfel de corpul meu, dar voi continua să fug atât de mult cât pot. Accelerație la maxim ți în muncă, și în piesă,da.
Apropo, a fost prima dată când am purtat mustață pentru o filmare. M-am văzut pe mine însumi și am râs, gândindu-mă ”Am devenit un asemenea Ossan deja!”(un mod amuzant/puțin nepoliticos dacă este folosit pentru alte persoane de a-ți spune bărbat de vârstă mijlocie) Trăiască Super Ossan. Nu e rău să am o mustață. Poate voi apărea în drame astfel de acum încolo.

În orice caz, sunt un Ossan destul de rău, nu? (nu șitm sigur dacă se referă la el sau la personajul pe care îl joacă) Ahahaha. Am să dau tot ce am iar astăzi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!