joi, 5 decembrie 2013

Twitter 24 februarie 2012

Neața...De fapt, nu am dormit deloc...și deja e acest moment din zi. Antrenamentul începe acuși, așa că presupun că voi răspunde tuturor până atunci...e deja târziu.

(Cineva laudă ”UNTIL THE LAST DAY” și ochii lui ca de nebun) E destul de dezechilibrat, totuși. Ei, din moment ce a trecut mult timp de când am scris o astfel de melodie, când ești doborât sau nu poți merge mai departe, ascultă melodia asta ca să primești un șut în fund. Sper că poate fi o sursă de curaj pentru toată lumea.

(Frumoasă copertă pentru CD) Coperta asta e destul de grozavă, nu? Asta este o altă față a trupei YFC. Dar facem și multe lucruri serioase. Ei, oricum, acordă-i o șansă. Albumul va fi lansat pe 14 martie. Am făcut cel mai bun album. Transformați-l în hrană pentru minte.

(Trezește-te GACKT!) Trezește-te...Ei, probabil e din cauză că am fost treaz pentru prea mult timp și nu am putut dormi. Ei, se mai întâmplă.

(Ești în L.A. sau Japonia?) Sunt în Japonia. Sunt în Tokyo, lucrând. Toată lumea e bine?

(Cum a fost filmarea la ”Domoto Kyoudai”?) Am fost cu siguranță emoționat/agitat...Ei, am reușit să mă distrez. Și i-am văzut pe cei 2 Domoto pentru prima dată după ceva timp. În ultimul timp am fost prea ocupat ca să păstrăm legătura.

(Cu siguranță am să mă uit la ”King’s Brunch”) E cel în care apare YFC? Asigură-te că te vei uita. Vom încerca să vorbim în timp ce ne uităm la TV. Deși sunt îngrijorat că JON va putea spune cuvintele corect. Ahahahaha.

(Crezi că un corp bine antrenat sau unul mai plinuț e mai fermecător când dansezi?) Normal că un corp bine antrenat e mai bun. Dacă ai puțină flexibilitate în acel corp antrenat, o linie frumoasă va urma de aici, și toți bărbații vor deveni captivii tăi. Dă cea mai bună încercare. Pentru tine însuți, mai mult decât pentru oricine altcineva. Disciplinându-ți corpul, îți poți disciplina inima.

(Cineva se întreabă dacă JON și TAKUMI vor fi în regulă la difuzarea live a emisiunii ”King’s Brunch” de mâine) Huh??? E mâine? Serios?

(Am terminat facultatea!) Serios? Te-ai descurcat bine. Felicitări. Începe de aici. Pune KiAi în a-ți colora viața. Depinzând de sentimentele și acțiunile tale, poate deveni chiar și un curcubeu. Asta este viața. Nu renunța la nimic. Te-ai descurcat bine.

(Cineva spune că s-a uita la ”BUNRAKU” dublat în japoneză) Mi-am făcut propria dublare pentru ”BUNRAKU”, dar la început nu le puteam potrivi…cuvintele în japoneză cu mișcarea buzelor în engleză. Ei, pe la jumătate m-am obișnuit, așa că eu cred că a ieșit bine. Sunt multe feluri de a te bucura. Primești satisfacție.

(Care este secretul armoniei în relațiile cu oamenii?) Nu există armonie în relațiile cu oamenii. Întotdeauna se întâmplă ceva. Pentru că este o serie de lucruri la care nu te poți gândi sau imagina. Dar este amuzant pentru că se întâmplă multe lucruri. Poți decide să nu renunți la oameni și să studiezi multe lucruri. Nu este un scop în a interacționa cu oamenii. Pune KiAi.

(Cineva întreabă dacă mâna lui GACKT e printre cele care trag de pantalonii de pe coperta albumului) Acela sunt eu încercând cu disperare să-mi păstrez pantalonii pe mine. Chiar dacă a fost doar o sesiune foto, toată lumea a încercat serios să-i tragă de pe mine, așa că aveam probleme.

(Spune-mi ce este șarmul Tae Kwon Do-ului!) Nu prea mult de scris, dar dacă exersezi mult cu picioarele…e perfect pentru a te subția de la șold în jos. Atunci când toți aleargă în Ziua sportului la școala copiilor lor, de multe ori cad, nu? Din cauză că mușchii care ridică picioarele(femurul) s-au deteriorate. Încearcă Tae Kwon Do. Vei ști în curând de ce e bun.

(Îl iubesc pe GACKT atât de mult că mi-am ignorant iubitul, ce ar trebui să fac?) Ar trebui să-i faci o favoare. Dacă uiți să faci asta, inima ta va deveni nefolositoare. Și asta, este pentru a te antrena să devii o femeie. Nu e pentru că îi iubești și faci lucruri pentru persoana la care ții. Dacă devii capabilă să faci favoruri pentru a te aștepta la ceva, abilitatea ta ca femeie va crește. Înțelegi?

(Nu mă pot concentra în clasă pentru că sunt fericită că GACKT e pe Twitter) Hey tu...ochii la tablă!!!

(L-ai văzut pe YOSHIKI recent?) Am luat masa cu YOSHIKI, KIRIYA și Hiroyuki Sanada. Am reușit să petrecem ceva timp împreună după mult timp. Întreaga trupă lucrează din greu în America. Oamenii care își mușcă buza și dau tot ce au mai bun indiferent de cât de dificile devin lucrurile sunt frumoși. Sunt cu toți băieți buni. Nu-i așa?

(Cineva întreabă dacă toți cei 7 membrii YFC vor fi la TV și dacă este greu să-și potrivească programele toți) Ei atunci, Nico Nico se pune? Din moment ce mă gândeam că ar fi interesant dacă am fi cu toți la o emisiune radio, aceea curiozitate ar apărea probabil și la Nico Nico. Să încerc? Vreau să văd. YFC vorbind live.

(Din greșeală am citit Tae Kwon Do ca ”perzervativ”. Ai făcut sex în ultimul timp?) Nu cumva ai greșit întrebarea? Dacă tot întrebi, ar trebui să fie ”Când nu ai făcut sex în ultimul timp?”

(Cineva întreabă cum să slăbească doar de la brâu în jos) Începe cu alergatul. Acesta este cel mai bun antrenament ca să pierzi kilogramele nedorite. Dar dacă nu alergi într-o formă corectă, poate avea efectul invers. E ceva normal pentru majoritatea oamenilor doar să alerge. Decât să alergi pentru mult timp, ce e important este să alergi pentru un anumit timp în forma corectă. Ridică-ți picioarele corect.

(Cineva spune că merge la snowboarding pentru prima dată și îi cere sfaturi) Primul lucru este să porți echipament de protecție potrivit. Cască, genunchiere, apărătoare pentru șold, apărători pentru încheieturi, asta e fundamental. Să te rănești te va încetini. Dacă vrei să fi profesionist ai nevoie de protecție. Poartă protecție chiar și când simți că ești înșelat. Viteza progresului tău se va schimba enorm. Acesta e primul pas.

(Cineva întreabă cum să fii bun la a renunța la țigări?) La naiba cu a fi bun. Dacă decizi să renunți, renunți. Nu ar trebui să te gândești la asta ca la ceva ce nu ai în primul rând? Sunt atât de multe femei cu țigările în gură, nu e frumos. ”Nu ar trebui să ții altceva în gură?!!” Nu mă fă să spun mai mult de atât.

(Studiezi Tae Kwon Do la școala WTF?) Eu fac ITF. Ei, WTF și ITF sunt în esență aceleași. Nu e o întrebare care dintre cele două e mai bună, punctul important este să descoperi diferențele tu însuți atunci când studiezi. Ambele au puncte bune și slăbiciuni. Nu există un asemenea lucru ca arta marțială perfectă. În artele marțiale este vorba despre a-ți stăpâni inima, nu tehnicile.

(Vreau să-i văd pe YFC vorbind live) Dacă e așa, atunci presupun că vom încerca. Presupun că TAKUMI poate vorbi...ei, a devenit mai amuzant în ultimul timp. E destul de amuzant să mergi să dansezi într-un club cu el. E destul de impresionat să privești modul grozav în care agață fetele. La ceea ce mă așteptam din partea unui membru YFC.

(Vreau să-ți salut magnum-ul. Bună dimineața!) Și el spune bună dimineața. E un tip atât de pozitiv, e tot timpul cu capul sus. Să-l lăudăm din când în când.

(Vrei să mergi să înoți cu mine? Te voi învăța cum să apuci de încheieturp, gleznă și mijloc, hehehe) Nu pot înota...mă voi înceca...fundul piscinei e prietenul meu....

(Cineva îl roagă să le cheme în ziua când nu face sex) Așa e...dacă aceea zi va veni vreodată. Vă rog.

(E greșit ca o femeie căsătorită să se îndrăgostească?) Ar trebui să iubești mult. A iubi e diferit de a înșela. Dacă nu iubești, inima ta va deveni nefolositoare. Iubește mult, și să ajungi să știi cât de importantă este persoana de lângă tine.

E complet înghețat...poate îmi spune că trebuie să plec acum...Ei, presupun că voi da astăzi câteva lovituri. Voi, folosiți-vă cele mai bune zâmbete să furați inima măcar unei persoane. Nu uitați, „Nu există un asemenea lucru în lume ca un zâmbet nenecesar.” Ei, am plecat acum. Adi-OS!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!