joi, 12 decembrie 2013

Twitter 18 martie 2012

Neața. Toată lumea e bine? E a doua zi în Hong Kong pentru mine. E umezeală aici. Presupun că voi răspunde tuturor pentru puțin timp?

(GACKT e grozav la școală acum! Go GACKT!) În ce fel? Asta e cumva amuzant.

(Sunt un ronin. (cineva care a picat examenele de admitere și se pregătește pentru anul următor) Îmi poți da KiAi?) Va fi un an de a te redescoperi pe tine însuți. Să nu fii cu capul în nori. Viața ta se va schimba enorm, depinzând de cât de mult KiAi consumi anul acesta. Pune KiAi în el!!!!

(Sunt multe fete drăguțe în Hong Kong?) Încă nu am ieșit. Odată ce se întunecă, am o întâlnire la cină...Sper că sunt fete drăguțe acolo.

(Cineva întreabă dacă are vreo recomandare despre ce să facă în Hong Kong) M-am emoționat doar privind priveliștea noaptea. Străzile sunt haotice, dar îmi place acest fel de oraș. Este și o istorie profundă. Ar trebui să-l vezi o dată. În seara asta, merg la un eveniment caritabil. Mă voi asigura că voi impresiona oameni.

(Sunt atât de norocoasă că te-am întâlnit în timp real! Gackt-saaaaaaan!) Ce eeeeeeeste!!!?

(E grozav că ești primul interpret japonez! Noroc!!) Am să dau tot ce am mai bun. Sunt atât de multe lucruri pe care le pot oferi ca japonez, și să le arăt ca asiatic. E KiAi.

(Cineva vorbește despre a trăi, indiferent de locul în care ești, chipul tău real e cel care îți controlează corpul) Ei, depinde de circumstanțe, dar când am plecat spre Tokyo, nu am adus nimic cu mine. Ceea ce aduc întotdeauna nu sunt lucruri, ci mândrie. Spiritul de a nu pierde în fața nimănui. Entuziasmul de a nu da niciodată înapoi. Dă tot ce ai mai bun.

(Cineva întreabă dacă încă se întâlnește cu Masahiro Inoue de la ”Kamen Rider Decade”) Suntem prieteni. Acum facem lucruri împreună ca de exemplu, luăm trenul împreună, facem Tae Kwon Do împreună, mergem în club împreună. E fratele meu. Trebuie să-l ghidez așa cum trebuie ca să nu se rătăcească.

(Magnum-ul a mai fost folosit în ultimul timp?) Întrebarea e greșită. Ar trebui să fie ”Mai are gloanțe?”

(Gackt a fost numărul 5 pe o listă ”Bărbați cu care femeile de peste 40 de ani ar vrea să facă baie” Nu am 40, dar mi-ar plăcea) Nu știu cum îți imaginezi tu, dar...aș ameții și ar fi teribil. E fierbinte.

(Vreau să fiu sora mai mică a lui GACKT) Oricând. Fii o soră mai mică drăguță. Fii o fată bună.

(Dansezi în cluburi?) Nu am voie?

(Mai ții legătura și cu alți actori de la ”Decade”?) Singurul cu care țin legătura este Ma (Masahiro) Prima șansă depinde de acțiunile tale proprii. Când întâlnești pe cineva, nu ai timp să eziți. Dacă te gândești că vrei să fii prieten cu cineva, atunci ar trebui să le spui imediat. Sunt întâlniri pe care nu le mai poți avea odată ce le-ai pierdut. Este KiAi.

(Tweet original blocat) Este iubire, iubire. Dacă o persoană are doar iubire, pot depăși orice barieră. Pot depăși barierele dintre țări. Sau mai degrabă, este lipsa iubirii care cauzează dispute. Vă veți certa de la lucruri mărunte. Este un lucru de bază, dar un lucru pe care majoritatea oamenilor îl uită. Fraza-cheie este ”Este iubire în asta?”

(GACKT, nu vreau să fii soțul meu, ci soția mea!!) Refuz.

(Cineva întreabă cum de e atât de drăguț) Nu sunt drăguț. Nu sunt drăguț. Fratele tău mai mare nu e așa.

(TAKUMI va fi concediat?) Nici vorbă să concediez un asemenea frate mai mic drăguț, nu? E fratele meu prețios. Voi continua să-l agresez să devină puternic de acum încolo așa că vegheați asupra lui. Dacă va trebui să concediez pe cineva, nu ar fi U:ZO primul? Ahahahaha. U:ZO atârnă de un fir de ață...

(Fă-mă ucenicul tău!) Nu iau ucenici. Doar frați. Doar să fim frați în spirit e destul.

(Este ceva la care nu te descurci?) La femei. Cred că voi fi întotdeauna rău la ele. Dar de asta mă fascinează. În timp ce visez că într-o zi voi înțelege, am aproape 39....Pentru bărbați, femeile sunt asemeni unor apariții sau zeițe...De asta le placem!!!

Corect, mă duc la masă acum. Toată lumea să coloreze noaptea cu zâmbetele minunate. Nu uitați ”Nu există un asemenea lucru ca un zâmbet nenecesar în lume”. Ei, Adi-OS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!