joi, 12 decembrie 2013

Twitter 2 aprilie 2012

Neața....Cum e toată lumea? Presupun că voi răspunde tuturor pentru puțin timp înainte de a pleca. Ei, nu prea am mult timp liber așa că să începem.

(Ai spus ”Sălbatic, huh?” pe blogul YFC, asta este o imitare a lui Sugi-chan?) Make-up artist-ul meu Tecchan întotdeauna face așa, astfel am început și eu. Chiar și așa, nu am văzut niciodată asta pe bune. Ahahahaha. Sălbatic, huh?

(Cineva întreabă ce mai face magnum-ul în ultimul timp) Întotdeauna e cu capul sus, muncind din greu. Bărbații ar trebui să fie mereu ”sus” și să se înfingă înainte.

(Cineva spune că abia așteptau difuzarea Nico de la radio, dar a fost surprins cât de rapidă a fost) Odată ce ceva interesant îți intră în cap, e doar o chestiune de timp până o faci să devină realitate, Ar trebui să o faci cât mai rapid posibil. Desigur, sunt multe lucruri care necesită timp, dar eu cred că ar trebui să faci orice poți mai întâi, mai întâi. Înțelegi, nu?

(”koso ren” (antrenament în secret)...Fă o ”koso koi” (iubire secretă) cu mine) Cumva, e un mod frumos de a o spune...Poate voi încerca să folosesc fraza asta în viitor. Koso koi. Poate voi încerca cu cineva....

(Îmi dau toată silința, dar prietenul meu spune că nu. E greșit doar să continui în felul meu?) Cu omagii către efortul femeilor, sunt câteva metode necesare de a o exprima. Una este de a arăta rezultate. Asta este cea mai eficientă. Totuși, când vine vorba de rezultate, este cerința unei bune femei ca să-i oferi pur și simplu iubitului tău drag o clipă acum și apoi să-ți dai toată silința.

(Bună dimineața GACKT-san. Vreau să joc jocuri obraznice cu Magnum-san al tău!!) Cumva, asta e un mod murdar de a o spune...M-am înviorat puțin imaginându-mi asta. Nu am întâlnit o femeie care să poată spune astfel de lucruri pe față în ultimul timp....

(Am inima frântă. Ceartă-mă ca să mă pot înveseli) Ai timp să fii deprimat? Chiar dacă de acum încolo este începutul unei noi iubiri? Dacă ai timp să te plângi de acest lucru, ieși și privește multe femei. Jumătate din populație sunt femei. Sunt 3 milioane de femei care te așteaptă în viitor. Restul depinde de efortul tău. Șansele sunt ceva ce ți-le faci singur. Rezultatul e ceva ce derivi singur.

(Cineva îl laudă pentru interpretarea imnului) Mulțumesc. Mi-am pus sufletul în a oferi o melodie celor care luptă alături de mine.

S-a oprit. Mișcă, mișcă, mișcă, mișcă, mișcă, MIȘCĂ......LA NAIBA PC-ule!!!!!

(Tweet original blocat) Hmm, ce urmează...sunt curios. Astăzi, când făceam întinderi cu U:ZO, am spus fără să mă gândesc ”De ce faci o față care seamănă cu un fund?” Nu ar trebui să fiu atât de nepoliticos cu oamenii...m-am gândit. Data viitoare am să-i spus ”De ce faci o față care seamănă cu un anus?”

(Cineva întreabă câți ani are) Anul acesta fac 39 sau 40. Nu îmi amintesc...40 cred. Nu îmi pasă de vârsta mea așa că nu îmi amintesc...

(Cineva întreabă dacă are timp să facă hanami (să privească florile de cireș)) Întotdeauna fac hanami acasă la un prieten. Nu sunt prea multe case în Tokyo cu un cireș în grădină, dar acasă la prietenul meu înfloresc magnific. Întotdeauna sunt impresionat când merg. Florile de cireș sunt grozave....

(Fă un koso koi cu mine) Data viitoare.

(”Tragi” vreodată cu Magnum cu mâinile?) E seppuku pentru un bărbat care își folosește mâinile. Dacă ești bărbat, ieși mai întâi și dedică-ți aceea energie unei femei. Mâna ta dreaptă nu e pentru asta. Grăbește-te și găsește o femeie!!!

(Care e motto-ul tău?)”E în ordine dacă poți muri zâmbind”. Nu vorbesc despre cum să mori, ci despre cum să trăiești. Ai înțeles?

(Ieri am completat registrul de căsătorie!!! Te rog spune-ne câteva cuvinte) De aici începe, nu vă pierdeți concentrarea. Ceea ce e important este să construiți fericire în voi înșivă. Felicitări.

(Vei putea vinde aparatul pentru abdomen în curând?) Se pare că va fi o producție în curând. Au apărut multe probleme în marketing, așa că, atunci când le rezolvăm, ar trebui să le putem vinde. Cred că ziua când vei putea face exerciții se apropie. Așteapt-o.

(În ce culoare se scaldă astăzi Magnum-sama?) Astăzi este galben. Culoarea fericirii.

(Ești mai tânăr decât HYDE, nu?!) Nu îi știu vârsta.

(Am 22 de ani, dar mă vei mânca?) Dacă ești delicioasă. Nu contează vârsta, ci gustul, nu? Atât bărbații cât și femeile, pune-ți gustul pe primul loc.

(Ești un gentelman, sau un gentelman pervers?) Ero-terorist.

(E rău ca femeile să o ”facă” singure?) Femeile trebuie să o facă singure de mai multe ori. Dimineața și seara. Cât de des poți. Asta este scurtătura spre a fi o femeie bună.

(Tocmai am ieșit de sub duș și acum sunt goală pentru tine) Grăbește-te și îmbracă-te. Ai să răcești. Nu e nevoie să îmi scrii goală, nu?

(Nu faci 39 anul acesta?) Mulțumesc. Am înțeles.

(Vreau să-l frec!!!) Ce să freci?

(Cum merge piesa pentru vara aceasta?) Audițiile generale încep în curând. E la stagiul acesta.

(E în ordine cu gura?) Să o faci singură? Cu gura? Poți face ceva atât de avansat? Dacă da, ar trebui să le arăți oamenilor. Nu e nici un mod de a descrie asta, decât ”talent”. Uimitor...

(Spune-ne la ce tehnici Tae Kwon Do ești cel mai bun) La suflat săruturi. De asemenea, la a face cu ochiul foarte repede.

(Magnum este un mod bun de a te referi la ”el”, dar cum le-ai spune la ale fetelor?) ”Holster”, nu? Inimile lor ar fi protejate. Ai înțeles?

(În ultimul timp, nu am făcut nimic, decât să mă împiedic (de obstacole), te rog dă-mi câteva cuvinte frumoase) Devii puternică asemeni numărului de lacrimi vărsate, și fericită asemeni numărului de zâmbete. Ridică-ți capul și privește. Pune o mână pe inima ta și privește. În interiorul tău, încă este pasiunea de a continua, nu? ”Trebuie să râzi în astfel de momente.” Zâmbește. Asta e întotdeauna mult mai important decât orice altceva.


Ei, e timpul să plec. Să aveți o noapte minunată. Să colorați noaptea în una grozavă cu zâmbetele voastre. Nu uitați ”Nu există un asemenea lucru ca un zâmbet nenecesar în acestă lume.” Ei atunci, Adi-OS!!! Oh...și nu am să-l concediez pe U:ZO, așa că toată lumea să se calmeze. Următoarea mea țintă e TAKUMI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!