miercuri, 4 decembrie 2013

Twitter 11 februarie 2012

Neața....cum e toată lumea? Mă întreb cât e ceasul acolo...presupun că e noapte. În sfârșit mi-am terminat treaba aici, la 5 jumătate dimineața. Sunt treaz, așa că presupun că voi răspunde tuturor pentru puțin timp...iertare dacă adorm.

(Cineva întreabă dacă a avut timp să-i spună la mulți ani lui YOU) Am fost în L.A. de data asta, așa că nu am avut cum. Dar când mă întorc în Japonia, posibil să iau cina cu el sau ceva...trebuie să-l felicit.

(Cineva îl roagă să vină la ceremonia sa de absolvire) Sunt o groază de lucruri pe care vreau să le fac. Posibil să fi putut veni dacă mi-ai fi spus mai devreme. Chiar dacă cred că studenți ar fi vrut ca eu să vin, durează ceva timp pentru aprobare de la școală. Nu e atât de simplu. Aș fi vrut să vin dacă aș fi putut.

(Cineva spune că arată grozav în Pati Pati și că abia așteaptă albumul) Mulțumesc. Sunt bucuros să aud asta. În Japonia, ei sunt în mijlocul înregistrărilor. Va fi terminat în curând. Voi continua să înregistrez imediat ce mă întorc. Se pare că va fi un album grozav.

(Cineva scrie despre GACKT, YOSHIKI, Kazuaki Kiriya și Sanada Hiroyuki că au luat masa împreună) L-am văzut pe YOSHIKI pentru prima dată după mult timp și am mâncat cu Kiriya și restul. Astăzi m-am întâlnit cu Kitajima Kousuke pentru prima dată după mult timp și am luat masa. Și aici lucrează din greu. Am primit mult curaj doar vorbind cu el. Trebuie să lucrez și mai mult. Ne-am spus asta unul altuia abia când ne-am despărțit. Să facem tot ce putem acum.

(Cum recunoști o persoană cu două fețe?) Nu le are toată lumea? Deseori aud lucruri ca ”Nu e o persoană atât de rea.” Mai degrabă, e evident. Nu există asemenea lucru ca o persoană cu adevărat rea. Avem puncte bune și puncte rele. E normal să ai două fețe. Oamenii au atâtea fețe cât numărul de persoane pe care îl întâlnesc.

(Se pare că fiica mea de 3 ani vrea să-i spui ”La mulți ani”) La mulți ani. Să devii o femeie bună.

(Cineva cere un sărut de noapte bună) Nu e prea devreme pentru a te culca? Presupun că nu am ce-i face...

(Cineva întreabă dacă e în L.A. acum) Așa e. Sunt în L.A. acum. Lucrez acici. Mi-am terminat în sfârșit toată munca. Sincer, nu vreau să dorm deloc. Renunț.

(Cineva e surprins că e pe Twitter în perioada asta din zi) Ei...este o diferență de timp. Asta fiind spusă, sunt întotdeauna pe lângă când vine vorba de fus orar, indiferent de țara în care sunt. Am fost atacat de epuizare în ultimul an. Ahahahaha.

(Asta este o cerere?) Ahahahaha. Cum ar putea fi? Ar fi fost înfricoșător dacă ar fi fost acest fel de cerere, nu? Fac asta singur. Dacă asta îi face pe oameni fericiți, voi dedica timp. Desigur, o pot face doar acum și iar. Sper doar că puțin din această iubire ajunge...la tine/la voi.

(Oferă-le tuturor DEARS un sărut) Dar nu fac asta mereu înainte de culcare? Nu ai observat?

(Ce părere ai despre matematică?) Viața este matematică. Pentru că pui înaintea ta răspunsurile, apoi construiești problemele pe baza lor. Făcând acest lucru, devii capabil să vezi clar ceea ce ar trebui să faci. Ar trebui să te ții de logica matematică.

(Munca din greu va fi răsplătită?) Evident!!!! Nu există asemenea lucru ca munca din greu fără răsplată. Ceea ce faci până la moarte cu siguranță ia formă. Crede, și încearcă. Dacă nu poți crede, voi continua să-ți dovedesc de acum încolo. Ceea ce faci va deveni. Cu siguranță.

(Observă-mă!) Te observ.

(Devino un bărbat chara!) De ce??? Nu înțeleg.

(Ai fost vreodată într-o cursă în parcul de distracții?) Iubesc parcurile de distracții. Îmi plac în special cursele înfricoșătoare. Ajung să le fac iar și iar. De fiecare dată când mă duc, o persoană de la cursă îmi spune ”Sigur îți place asta....” Nu am ce face, nu-i așa? Pentru că îmi place...Îmi place ceea ce îmi place. Le fac toată ziua. Vasul cu pirați e preferatul meu.

(Ce te sperie?) Slăbiciunea din mine care ar alege să fugă. E gata dacă fug. Nu?

(Ai prieten?) Ce naiba e asta?
               
(Ești bun la tennis de masă?) Un bărbat este nefolositor dacă nu poate juca tennis de masă, nu-i așa? Dacă nu te descurci cu bilele mici, nici gând să te poți descurca cu lucrurile mari. Am fost atât de rușinat când am pierdut. Am stat câte trei ore pe săptămână să joc singur tennis de masă și am devenit destul de bun. Poți deveni bun la orice dacă o faci.

(Te plac atât de mult că e ”yabai” (periculos)!) Nu ”yabai”, ”yaVai”!!!

(E adevărat că ai o fântână în casă?) Gândește-te la ea ca un umidificator mare, nu o fântână. Deși toată lumea îi spune fântână....

(Ce faci când vezi ceva invizibil? Te prefaci că nu-l vezi? Sau te lupți cu el?) Aceste feluri de lucruri sunt piedicile de zi cu zi. Nu îmi fac griji cu fiecare. Spiritele nu sunt înfricoșătoare. Oamenii vii sunt mult mai înfricoșători. Fac lucruri rele. Nu-i așa? Dacă stai să te gândești, spiritele doar privesc.

(Cu siguranță bărbații preferă femeiile scunde, nu...?) Nu îmi pasă deloc. Nu e mai importantă mărimea inimii lor? Mă plictisesc de chipul unei femei în 3 ore. Inima e ceea cu care vreau să fiu pentru totdeauna. Devino felul de fată care mă poate face să mă gândesc la asta.


Da, am plecat atunci. Sau ar trebui să spun, e deja 6 dimineața. Voi dormi vreo 2 ore. Să aveți vise frumoase. Să ne întâlnim iar în visele noastre. Adi-OS!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!