joi, 12 decembrie 2013

Twitter 25 martie 2012

Cum e toată lumea!? Mă recuperez după toxinfecție alimentară. Ieri noapte eram mort, dar acum, cumva am reușit să-mi revin. Am reușit să fac și un spectacol grozav în Hong Kong. Presupun că din moment ce am avut atât de multe de făcut, am acumulat epuizare. M-am recuperat în siguranță și sunt plin de energie, ca ”Kakarot, ucide-mă acum!” (se referă la Dragonball)

Ei...am doar puțin timp, dar presupun că voi răspunde tuturor....mă întreb cât de mult poate rezista calculatorul meu. Abia dacă am timp.

(Cineva a întrebat despre ce fel de antrenament cu sfoara vorbea U:ZO) E chiar atât de misterios?...Prinzi o sfoară de tavan și apoi te cațeri pe ea folosindu-ți mâinile. Lucrul pe care jandarmii îl fac deseori. Deși să cobori e nevoie de mai multă putere decât să urci. Ei, ai nevoie de mușchi, dar probabil și echilibrul e important.

(Întotdeauna sunt impresionat când Gaku-chan cântă imnul național) Îl voi cânta la deschiderea jocului MLB pe 29. Sper că pot oferi chiar și puțină putere acelor atleți japonezi care sunt activi peste hotare. Promit să dau totul. Când cânt imnul național, întotdeauna îl cânt dorindu-mi ca lumea să fie într-adevăr într-o stare de pace. Sper că acel sentiment să ajungă chiar și la o singură persoană în plus.

 (Vreau ca șoldul meu să fie flexibil) Și eu. Dacă mă opresc din a mă întinde chiar și pentru puțin timp, șoldul meu înțepenește. Flexibilitatea în șold are o influență la sex. Bărbații cu șoldul înțepenit au o șansă mai mare de a fi neeficienți în pat, în timp ce forma femeilor se va distruge. Dacă vrei să fii bun în acțiune, cel puțin fă-ți șoldul flexibil. E de bază.

(Cineva întreabă cum de are pielea atât de frumoasă și dacă fumează) Am renunțat la fumat acum câțiva ani. Ei, oamenii au valori diferite așa că nu pot judeca, dar eu nu cred că să fumezi era greșit, dar am renunțat pentru că nu mai credeam că să fumezi era grozav. Desigur, dacă vrei piele frumoasă, ar fi bine să renunți la fumat. E de bază.

(Toxinfecție alimentară!? Ce s-a întâmplat...?) Probabil a fost bonito-ul. Am mâncat foarte mult din el...Imediat după, au început durerile....

(Poți face o kamehameha?) Hamehameha?

(Magnum e bine chiar dacă GACKT are toxinfecție alimentară?) Aproape rămăsese fără muniție...Ai grijă...”Îmi pierd calmul cu hoții...”

(Dă-mi lenjeria ta folosită....) Pentru ce naiba ai să o folosești!!?

(Ești o persoană ”mild curry” sau ”spicy curry”?) Sunt o persoană ”ultra spicy curry”. Dacă ești bărbat, trebuie să fii destul de grozav să fii ”ultra spicy”...Ei, în cazul meu, limba și gura mea au fost destul de fortificate. Cealaltă gaură e slabă. Întotdeauna sunt în agonie pe toaletă...făcând ”uuuuuugh”.

(Cineva spune că a intrat la prima școală pe care a ales-o) Felicitări. Asta e bine. Dar nu-ți pierde concentrarea. Pentru că acesta este adevăratul punct de start. Dacă nu ești atent, pământul de sub bicioarele tale va crăpa. Ce e important este să pui KiAi, și asigură-te să găsești ceea ce vrei să faci. Dă-i drumul.

(Câte tweet-uri sunt până acum?) Seamănă complet cu cascada Niagara.

(GACKT-saan! Te iubesc! Culcă-te cu mine! Nu mă supăr dacă e doar o dată, așa că te rog!) O dată e de ajuns? Hmmm.

(Cineva întreabă cum să facă loviturile înalte) (Calculatorul lui GACKT scrie un kanji complet greșit când e tastat) ”Diaree amuzantă”? Asta e o greșeală de tastare. Loviturile înalte sunt riscante așa că e important este sincronul. În timp ce lovești partea inferioară, când mâna oponentului tău e sus, fentezi o lovitură joasă și chiar atunci, imediat, îți schimbi piciorul într-o lovitură înaltă, țintind capul. E doar strategie.

Nu e bine....s-a oprit....HEEEEEY, mișcămișcă MIȘCĂ!!!!

(Cineva întreabă dacă persoanele din jurul lui fumează) I-am convins pe toți cei care lucrează cu mine să renunțe. Am convins 90% din persoanele alături de care lucrez să renunțe. Presupun că nu sunt atât de multe persoane în jurul meu care fumează.


Iertare. E complet înghețat. Presupun că îmi spune să plec. Să aveți o noapte grozavă. Nu uitați ”Nu există un lucru ca un zâmbet nenecesar în această lume.” Colorați cu toții noaptea cu zâmbetele voastre cele mai bune. Ei bine, voi reporta despre Hong Kong pe BLOG. Ne mai vedem. Adi-OS!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!