sâmbătă, 7 decembrie 2013

Twitter 1 martie 2012

Cum e toată lumea? Am ajuns în sfârșit în martie. Tocmai am terminat o surpriză la o ceremonie de absolvire în Sendai. Sper că chiar și un singur student poate înainta și să devină un adult. Am venit să cânt la ceremonie pentru a împărți acest sentiment. Imaginea tuturor profesorilor cu lacrimi în ochi este arsă în mintea mea...Ei atunci, presupun că voi răspunde tuturor.

(Cineva îl roagă să posteze o poză a mașinii sale McLaren) Am să o fac într-o zi. Posibil chiar să o folosesc și într-o reclamă. Ei, e cale lungă totuși.

(Un non-fumător e fericit să audă că spune că fumătorii nu sunt grozavi, din moment ce el nu s-au simțit prea grozav pentru că nu fuma) Nu e nevoie ca o femeie să fumeze ca un horn în public. O femeie bună are întotdeauna buzele deschise și pregătite pentru cineva.

(Ești prieten cu Kanata, nu-i așa?) Suntem. Din moment ce-l știu de când avea 10 ani. S-a făcut destul de mare. Acum putem merge să bem împreună. Ei, presupun că și eu am îmbătrânit. Lucrez din greu să fiu genul de persoană grozavă pe care el va dori să o urmeze într-o zi. Aceasta este misiunea celor dintâi născuți.

(Vreau să te văd...Faci vreun concert anul acesta?) Albumul YFC va fi lansat în curând. Pe 14 martie, cred. E un album destul de grozav. Sincer, nu m-am gândit că vom ajunge atât de departe. E doar pentru că membrii YFC au un potențiat atât de mare. Să-l ascultați cu toți bine, și să-l folosiți când simțiți că sunteți doborâți. Presupun că vom face și spectacole.

(Încă 3 persoane și voi avea 100 de persoane care mă urmăresc) Nu prea mi-a păsat la început...

(Lui GACKT i-au plăcut întotdeauna glumele murdare) Evident. Am fost un ero-terorist din ziua în care m-am născut. Sunt un Eros Terorist Înnăscut.

(Ceremonia mea de absolvire e în curând. Te rog, dă-mi curajul să-mi confesez iubirea) E cel mai bun moment. Nu folosi cuvintele mele, încearcă să le spui sentimentele tale sincere, nealterate. Va fi un moment de neuitat. Fă-o.

(Mulțumesc pentru astăzi și iartă-mă că am făcut o asemenea zarvă. A fost cea mai bună absolvire! Îmi voi aminti toată viața) Sper că va deveni o amintire prețioasă pentru toți dintre voi. Înaintează cu pași fermi înainte, ca atunci când privești în urmă, să poți zâmbi cu mândrie la ceea ce ai dat din tine. OK?

(Cineva îl atenționează că a scris ”student” așa cum scrie întotdeauna în blogul Gakuen (primul kanji însemnând ”sex”)) L-am scris așa? Ahahaha. Numele acela e doar pentru studenții Gakuen. Normal, e doar ”student”. Iertare.

(Cineva comentează despre ”Domoto Kyoudai” și spune că YOSHIKI era drăguț) E un tip drăguț. De asta, indiferent de ce se întâmplă, chiar dacă ne batem, rămânem prieteni. El e iubărețul meu de frate mai mare.

(Cineva îi mulțumește că a venit la absolvirea lor și îi cere iertare pentru ceilalți studenți care făceau poze) Nu îți fă griji pentru asta. Dacă chiar și o persoană a primit un brânci înainte, asta m-ar face mai fericit decât orice. Absolvirea nu e un scop. E o ceremonie pentru a te pregăti pentru ceea ce urmează de acum încolo. Pune KiAi și devino un bărbat bun. Felicitări.

(Și eu am absolvit astăzi. Îmi doresc ca GACKT să fi venit la ceremonia mea ;_;) Îmi pare rău, am doar un singur corp....Dar să fii felicitată e același sentiment. Felicitări că ai absolvit.

(Nu știu ce vreau să fac în viitor...Când te-ai decis să devii artist?) Întreabă-l pe chitaristul meu YOU. Presupun că el m-a făcut vocalist....înainte de asta plănuiam să devin toboșar...Ei, viața e un mister. Dar lasă-mă să spun asta. Dacă pui KiAi, și accepți orice provocare, pe viață și pe moarte, cu siguranță visele tale vor deveni realitate.

(Cineva spune că a avut o ceremonie de absolvire grozavă, chiar dacă GACKT nu a fost acolo, și va continua să meargă înainte și să-l iubească) Deci a fost o ceremonie grozavă? Sunt fericit să aud asta. Înfruntă și înaintează. Poți privi înapoi chiar și când mergi. Continuă cu capul sus și înaintează fără să te oprești. Pentru că viitorul tău e plin de glorie.

(Îmi e foame. Ajutor) Îmi pare rău, și mie....mda, mă duc să bântui în căutarea sângelui unei femei frumoase.

(Cineva spune că a auzit că GACKT și HYDE și-ar dedica unul altuia o melodie pentru atunci când vor muri, și spune că vrea să o audă, dar nu vrea ca ei doi să moară) Voi face face cea mai grozavă melodie. Pentru el. Pentru că el e cel mai prețios prieten al meu. Ei, dar, probabil am să mor eu primul. Eu sunt cel irațional.

(Ești un ero-terorist? Dar ai spus ”Sunt un terorist pur” (versuri ”Vanilla”)) Cu cât mai pur e bărbatul, cu atât mai erotic e, nu? Așa funcționează. Nu e evident?

(Cu siguranță ai nevoie de talent ca să faci muzică, nu?) ”Talent” e un cuvânt pe care doar o mică parte din lume, care a făcut ceva de decenii și nu a putut produce rezultate, ar trebui să-l folosească. Este scandalos să-l folosesc la nivelul meu. Primul lucru este să muncești până la moarte. Asta este singura cale. Încearcă să-ți dai viața pentru asta. Rezultatele vor veni cu siguranță.

(Sugi vreodată sângele bărbaților?) Nu...sau mai bine spus, de ce aș fi nevoit?

(Ce părere ai de fetele otaku?) Am spus că otaku era o cultură, nu? Ai încredere. O femeie cu încredere strălucește. Iubesc femeile care strălucesc. Îți construiești puterea din propria ta lumină. Nu e ceva ce alți oameni îți oferă.

Laaa naibaaa~~~Nu te opri~~~!!! Calculator idiot...MIȘCĂ~~~~~!!!!

(Lucrez part time, dar vreau să fiu actor și să joc cu GACKT! E în ordine pentru cineva ca mine să viseze?) Oamenii care își urmăresc visele nu vorbesc așa despre ei. Scoate pieptul, pune KiAi și pornește. Oamenii care își urmăresc visele au cea mai multă putere și strălucesc. Ai încredere!!!!

(Festivalul Zăpezii este poimâine. Ce mai face Seito Kaicho?) A spus că e foarte ocupat cu pregătirile. Nu-l mai deranja. Lucrează din greu.

(Câte sărituri pe spate poți face fără să te oprești? Spune-mi!) Ce e cu întrebarea asta? Ce ai să faci odată ce știi? Prostuțule...pot face cam 10.

(Cu siguranță e mai bine să ai vise, nu? Primul meu an de liceu s-a terminat deja) Afundă-te în ceva cu toată inima/ființa. Cu siguranță vei găsi un vis. Nu, afundă-te în ceva să-l găsești. Visele sunt sursa de energie a oamenilor. Dacă oamenii își pierd visele, nu pot înainta în viață. Să visezi și să le arăți altora vise e o misiune importantă pentru adulți. Dacă nu ar fi, ar fi trist pentru copii, nu?

(Cineva spune că e fericit să citească toate comentariile lui din ultimul timp, încurajând tinerii, dar sunt momente când începe să simtă că sfârșitul e aproape și doare să se gândească la asta) Nu spun nimic negativ. Vreau cu adevărat să înțelegi că timpul are o limită. Nu e infinit. Vreau să înțelegi cât de important e să simți că trăiești într-un timp limitat. Astăzi e un viitor câștigat din lucrurile care au murit ieri.

Se oprește...Luate-ar...mișcă, mișcă, MIȘCĂ....!!! Calculator nenorocit...MIȘCĂ!!!

(Felicitări pentru 398.000 de abonați) De ce mă feliciți?

(Îl aștept pe GACKT cu buzele deschise!!!) Fi fată bună și așteaptă.

(Ce părere ai de femeile care spun glume murdare?) Continuă să le spui.

(Ce părere ai de femeile care practică artele marțiale?) E un lucru pentru femeile bune să se concentreze. Îmi place.

(Cineva îl întreabă dacă mai merge pe motocicletă) Iubesc motocicletele până la moarte, dar le-am promis membrilor din trupă că voi renunța atât timp cât suntem o trupă. Asta e o altă promisiune importantă făcută mie însumi. Dar le iubesc.

(Unde e finalul fericit pentru o familie care nu face decât să se certe?) Nu este final fericit în ceartă. Trebuie să te oprești. Este o metodă simplă. Când o ceartă începe, o înregistrezi. Când se termină, o ascultați cu toți iar. Cu toții veți recunoaște cât fără rost și aiurea e ceea ce se întâmplă. Nu e nimic mai fără rost decât o ceartă.

Da, plec acum. Se pare că acest calculator s-a oprit complet. Ei atunci, să aveți cea mai grozavă zi. Nu uitați ”Nu există un asemenea lucru în lume ca un zâmbet nenecesar”. Cu siguranță, sunt persoane pe care le poți salva cu un zâmbet. Ei atunci, Adi-OS!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!