miercuri, 4 mai 2016

GACKTIONARY - Capitolul 41 (Iubire)


41.安らぐ場所は女の子のひざの上、ひざ枕かな。
Un loc de relaxare pentru mine este poala unei fete, hizamakura (poală + pernă = poala cuiva împrumutată ca pernă)

Iubesc hizamakura. Mă simt liniștit acolo. Sunt îngrozitor când vine vorba să le spun fetelor să se comporte dulce cu mine, și eu nu mă pot comporta afectuos. Ceea despre ce vorbesc este actul obișnuit de a cere prietenei/prietenului tandrețe, dar asta este cumva ceva dificil pentru mine. Dar dacă mă întrebați dacă nu cer tandrețe, nici asta nu este adevărat. O fac uneori. Doar că o fac diferit. Și pentru mine, tot ceea ce pot face este să spun ”Pot să-ți împrumut poala?”
Presupunerea mea este că asta apare din amintirile mele de acum mult timp. Amintirea mea în care tatăl meu îmi curăța urechile (cu un băț cu vată) și asta a fost cumva relaxant pentru mine...aceasta este amintirea pe care o am. Și de aceea iubesc această poziție (să stau întins cu capul în poala cuiva).
Forma ar putea fi diferită, dar pun pariu că toată lumea are acest ”loc” în amintirea sa unde se simte liniștit. Așadar. Actul de a sta întins cu capul în poala unei fete este, pentru mine personal, cea mai minunată cale de a simți afecțiune (de la o fată). Este una dintre expresiile mele. Mare parte din asta este din cauza stângăciei mele, dar să fiu sincer, nici nu vreau să cer mai mult de atât.
Ocazional văd bărbați care vorbesc ca bebelușii fetelor în încercarea de a fi răsfățați, și asta mă face să spun ”Uimitor” complet buimăcit. Sunt deștepți. Cred că este un fel de abilitate. Eu nu am astfel de abilități, așa că este greu pentru mine să stabilesc un echilibru bun cu fetele în inima mea.
Tocmai de aceea vreau ca fetele să împartă aceste cunoștințe cu mine și să știe ”Spunând ”Îți pot împrumuta poala?” este ceea ce poate face el cel mai bine pentru a-mi cere tandrețea.” În loc să întrebe ”De ce nu se comportă ca și cum ar vrea afecțiunea mea?”, vreau ca ele să înțeleagă că cerându-i asta este tot ceea ce pot face, și să spună ”Hizamakura, în sfârșit a spus-o!”.
Dacă spun ”Îți pot împrumuta poala?” și atunci mi se spune ”Așteaptă puțin”, este totul ruinat în aceea secundă. Sunt complet neîndemânatic de la început, așadar, să fiu respins astfel este...Înțeleg că fata vrea pur și simplu să aștept puțin, dar pentru mine, ”Îmi poți împrumuta poala?” sunt cuvintele pe care în cele din urmă mi-am făcut curaj să le spun. (râde)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!