miercuri, 4 mai 2016

GACKTIONARY - Capitolul 43 (Iubire)


43.涙は女の武器じゃない。
女の武器は心からの笑顔。
Lacrimile nu sunt arma unei femei.
Arma femeilor sun zâmbetele lor sincere.
                                                            
Sunt fete care plâng foarte ușor, nu? Ele au o idee greșită aici. Ele de fapt trebuie să le păstreze pentru situații mult mai critice, dar ele varsă lacrimi ușor. Asta este prea ușor. Lacrimile sunt ultima lor carte, așadar au nevoie să o salveze până la sfârșitul jocului, dar unele fete mă fac să vreau să spun ”Ai plâns deja? Nu mai ai nici o strategie după asta, nu?”
Nu sunt bune la jocul acesta. Este la fel cu penetrarea fără preludiu. (râde) Lacrimile nu funcționează decât dacă bărbații cunosc fetele foarte bine de dinainte, dar aceste fete le varsă fără a fi înțelese mai întâi. Lacrimile sunt ca pre-ejacularea pentru fete; ies la prima șansă, în ciuda intențiilor fetelor de a le reține. Odată vărsate, vor continua să țâșnească des. Odată ce sunt vărsate, jocul s-a terminat. Dacă fetele chiar cred că lacrimile sunt arma lor, au nevoie să le prețuiască mai mult.
Deseori vorbesc despre povestea ”Vântul din Nord și Soarele”, în care Vântul din Nord bate atât de tare în încercarea de a face un bărbat să se dezbrace de haine, dar eșuează indiferent de cât de mult încearcă. Este exact așa. Bărbații încearcă din greu să își păstreze hainele interioare a inimii. Avem o tendință puternică de a rezista la a fi ”dezbrăcați”. Această tendință este în special puternică la bărbați, dar și la femeile cu o atitudine lingușitoare. Așadar, dacă vreți ca cineva să-și deschidă inima în fața voastră, și dacă vreți să-l ”dezbrăcați”, lucrul important este să-l faceți să-și dea jos hainele singur cu zâmbetele voastre care sunt calde asemeni soarelui. Aveți nevoie să-l faceți să se simtă bine, sau nu-și va da niciodată hainele jos pentru voi.
Lacrimile fetelor cer; ele încearcă să ajungă la capăt într-o secundă. Ele încearcă să tragă o concluzie imediat. Dar de fapt nu funcționează. Când o fată face asta, bărbatul de fapt își închide inima și părăsește jocul. Se termină jocul după ce are loc ieșirea forțată. Lacrimile nu sunt armele unei femei. Arma unei femei este zâmbetul său asemeni unui soare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!