miercuri, 4 mai 2016

GACKTIONARY - Capitolul 42 (Iubire)


42.ベッドに男一人で寝るのは不謹慎。
おはしも二本じゃなきゃ使えない。
ベッドは女性と共に使うもの!
Este indecent ca un bărbat să doarmă singur în pat.
La fel cum nu poți folosi bețișoarele decât dacă ai două, un pat ar trebui folosit împreună cu o femeie.
               
Când dorm singur, dorm pe canapea. De ce nu dorm în pat? Pentru mine, patul este ca o cutie pentru bețișoare.
Bețișoarele sunt folosite în perechi. Ar fi ciudat dacă ai vedea un bețișor în cutia pentru bețișoare, nu? Trebuie să ai două.
Același lucru se aplică și pentru pat. Este doar straniu. Când mă urc în pat, nu pot fi fericit decât dacă se urcă și o fată cu mine. Sunt prea mulți bărbați în lume care dorm singuri în paturile lor. Nu știu cum să-și folosească paturile corect! Este doar o chestiune de timp până ce realizează este doar un băț în cutia lor. Dacă realizează că sunt într-o situație deloc bună, singuri, atunci ar începe să caute persoane pe care să le întâlnească din greu, nu?
Toată lumea are un pat, dar este o risipă. Ei nu își folosesc paturile corect. Cu alte cuvinte, patul este un premiu. Este palatul în care ai permisiunea să intri pentru prima dată ca premiu pentru că ai găsit o femeie alături de care să dormi în el.
Toată lumea urcă în patul lor mult prea ușor. Un pat nu este atât de simplu. La fel și pentru femei. Nu vreau nici ca ele să urce în paturile lor atât de ușor. Ele au nevoie să realizeze întotdeauna că o pereche este făcută dintr-un bărbat și o femeie, și că au nevoie să-și caute partenerul înainte de a urca în pat.
Un pat pentru o singură persoană iese din discuție. În primul rând, conceptul patului pentru o singură persoană însuși este atât de banal. Este un concept sistematic care spune că doar dormi și te odihnești în el noaptea. Paturile pentru o singură persoană trebuie să fie ultimele (după paturile duble, king size, queen size) pentru că sunt paturi create pentru a dormi complet singur.
Un pat pentru o singură persoană este un pat ce te doboară psihologic și emoțional, un pat care continuă să vă micșoreze starea emoțională de ființă umană. Așadar, nu cumpărați paturi pentru o singură persoană. Un pat pe care îl cumpărați pentru prima dată pentru casa voastră trebuie să fie un pat pentru doi. Dacă nu vă băgați acest concept în minte, nu veți putea avea prieten sau prietenă. Ce o să faceți dacă invitați o fată la voi, nu?
Dar chiar dacă cumpărați un pat pentru doi, încă nu ar trebui să îl folosiți decât dacă sunteți cu partenerul vostru. După tot efortul de a-l cumpăra, ce pat incomod, nu? Dar nu vă puteți plânge pentru că nu încercați destul de mult încă.
Nu vă voi lăsa să urcați în pat singuri. Dacă sunteți singuri, dormiți pe canapea, ca mine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!