miercuri, 4 mai 2016

GACKTIONARY - Capitolul 45 (Iubire)


45.キスは大好き!
軽いキスから深いキスまで、
男女問わずしたいと思う人には必ずする。
Iubesc să sărut! De la săruturile ușoare la cele profunde, întotdeauna sărut persoanele care vreau să le sărut, bărbați sau femei.

Nu mă pot abține. Să sărut, asta este. Îmi place. Nu este o exagerare să mă numești bandit al săruturilor. Atitudinea mea față de asta este probabil cumva diferită de restul lumii. Ceea ce plecăciunea înseamnă pentru unii e ceea ce îmbrățișarea înseamnă pentru mine, și ceea ce strângerile de mână sunt pentru unii, acestea sunt săruturile pentru mine. Presupun că nu e ”cumva diferit” (râde), poate drastic diferit...
Staff-ul meu întotdeauna se îmbrățișează când spun ”Bună dimineața” și ”Bună treabă/Noapte bună”. Dar aparent, asta pare foarte ciudat pentru alte persoane, ca și cum ”Asta este Japonia, nu?”. Cred că am o familie grozavă.
Și săruturile profunde sunt bune. Îmi pot da seama în ce fel de relație a fost o fată după sărut. De exemplu ”Hmm, fata asta nu are încredere în bărbați” sau ”E o fată foarte dulce și grijulie” sau ”E leneșă. Pun pariu că nu rezistă într-o relație lungă cu cineva”.
Personalitatea voastră se vede în modul în care sărutați. Pot chiar ”citi” săruturile. Îmi pot da seama în ce fel de loc locuiește o fată, ca ”Locul ei e cu siguranță dezordonat, nu face curat”. E ciudat, le simt pe buze. Văd imagini când sărut. Așadar, vreau ca toate fetele din lume să fie foarte atente la sărut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!