luni, 30 mai 2016

GACKTIONARY - Capitolul 48 (Iubire)


48.はかなくても言いたい。
たとえ叶わね恋だとしても、言わないと後悔するんだ。
Vreau să o spun indiferent de cât de trecător ar putea fi.
Indiferent de cât de imposibilă poate fi dragostea, am să regret dacă nu îi spun.

Când vă gândiți la ceea ce sunt ”întâlnirile”, actul de a vă întâlni este un eveniment ce se întâmplă cu o probabilitate enorm de mică față de probabilitatea de a se naște o singură stea în univers. Puteți chiar spune că este un miracol ce se întâmplă în acel moment. De exemplu, în istoria lungă a existenței umane, sunteți născuți în aceeași eră ca și altcineva, existați în aceeași eră ca și aceea persoană, îl/p întâlniți în mod miraculos...și în marea de persoane, vă...îndrăgostiți de ea/el.
Asta este cu adevărat o succesiune de miracole supreme.
Dacă nu vă comunicați iubirea acelei persoane în mijlocul acestor miracole supreme, e ca și cum ați trăi împotriva destinului vostru. Vi s-a întâmplat toate aceste miracole în fața ochilor, apoi v-ați îndrăgostit, și totuși nu spuneți un cuvânt despre asta persoanei? Este așa mare păcat. Când gândiți astfel, cuvintele vor ieși din gura voastră în mod natural.
”Te iubesc”
”M-am îndrăgostit de tine”
Poate fi chiar și ceva mai simplu ”Ești adorabilă”
Dar asta nu înseamnă că încerc să vin cu replici de agățat sau ceva de genul. Dacă v-ați gândit că acel moment este un miracol suprem, cuvintele vă vor urma în mod natural. Replicile de agățat, sunt doar distrageri.
Sentimentele sincere pe care le aveți pentru aceea persoană în acel moment din timp sunt însuși miracole, și cuvintele născute din ele sunt de asemenea miracole. Gândiți-vă la asta, această întâlnire ar fi putut fi aranjată de sute de mii de ani lumină.
Întâlnirile și cuvintele sunt ca și sclipirea stelelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!