miercuri, 4 mai 2016

GACKTIONARY - Capitolul 40 (Iubire)

Capitol IUBIRE (愛とは?)


40.両想いなんてただの思い込み。
相手の気持ちの大きさなんて、
真実は誰にも分からない。
Conceptul de ”a fi îndrăgostit unul de celălalt” este doar o presupunere.
Nimeni nu știe adevărul despre sentimentele celeilalte persoane.

Sunt multe fete care întotdeauna sunt îngrijorate când sunt îndrăgostite, nu? Fetele care nu pot avea relații de succes sau să mențină una. Aceste fete deseori folosesc întrebarea ”Mă iubește partenerul?” ca barometru al vieții romantice. Este greu dacă începi să te gândești la nivelul iubirii partenerului pentru tine. De aceea sunt mereu îngrijorate.
De ce îngrijorate? Pentru că măsoară profunzimea iubirii lor pe baza, nu a propriului lor grad de iubire, ci pe cel al partenerului.
În realitate, nu puteți ști cu adevărat cât de mult vă iubește partenerul, nu? E ca și cum, ei spun ”te iubesc” și întrebați ”ești sigur?”. Dacă folosiți asta ca barometru al vieții romantice, relația voastră este sortită să eșueze. Și să vă gândiți prea mult la asta v-ar putea înnebuni. Grijile voastre nu vor pleca niciodată. Dacă partenerul vostru se comportă chiar și puțin ciudat sau acționează indiferent față de voi, imediat vă veți îngrijora și și veți spune ”Ce mă fac?!”. Acesta este un ciclu infinit de griji. Complet negrozav.
Dar este un singur lucru în viața romantică pe care îl veți ști cu siguranță, și acestea sunt propriile voastre sentimente. Voi ar trebui să fiți capabile să știți propria voastră profunzime a iubirii pentru partenerul vostru chiar acum. Dacă vă trăiți viața folosind asta ca barometru, viața romantică devine mai distractivă. Toată lumea încearcă să se simtă satisfăcut sau sigur prin a se asigura că tu și partenerul tău chiar sunteți îndrăgostiți unul de celălalt, dar să fiți îndrăgostiți unul de celălalt este doar o iluzie. E ca și cum megalomania vorbește cu ea însăși. Cred că adevărata formă finală a vieții romantice poate fi experimentă când fiecare din cei doi parteneri are cea mai mare pasiune față de celălalt.
Ce este important nu sunt sentimentele partenerului vostru pentru voi, ci cât de mult simțiți voi pentru partenerul vostru. Fiți mai egoiste în viața romantică, vă va face fericite și puternice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!