luni, 25 aprilie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 39 (Gândire)


39.僕は、いつも自分の直感を信じている。
Întotdeauna am încredere în intuițiile mele.

Nu aș fi fost un artist dacă nu aș fi, pentru că, mai mult sau mai puțin, trăiesc doar pe intuiția mea. (râde) Toate persoanele de succes trebuie să aibă o intuiție superioară, sau nu ar fi avut succes.
Unele persoane spun ”Intuiția este ceva ce primești când te naști”, nu? Asta este o mare neînțelegere. Intuiția depinde de experiențele voastre, de cunoștințele voastre, și de gradul vostru de înțelegere a lecțiilor valoroase din eșecurile făcute de predecesorii voștri. Acestea sunt lucrurile care vă ascute simțul vostru de intuiție. Creierul vostru le leagă împreună și le evaluează, și rezultatul este ceea ce numim intuiție.
Intuiția la care voi vă gândiți este doar o ghicire la întâmplare, nimic decât o presimțire, nu? Intuiția este diferită de o presimțire. Intuiția este sentimentul care este construit pe, și sprijinit de, o fundație mare. Asta nu ar trebui înțeles greșit.
Așadar, chiar și intuiția cere mult studiu. Sau mai degrabă, intuiția este un termin generic pentru însumarea tuturor lecțiilor pe care o persoană le-a învățat trăind într-o societate sau creând lucruri. Aceasta este intuiția. Când gândiți astfel, oricine poate obține o intuiție superbă cu mai multe eforturi conștiente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!