luni, 11 aprilie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 36 (Gândire)


36.「弱いから頑張ります」っていうのは分かるけど、
「弱いから優しい言葉をかけて」っていうのは、詐欺師の手口と一緒。
Pot înțelege ”Sunt slab, așa că dau ce am mai bun”,
Dar ”Sunt slab, așa că spune-mi vorbe frumoase” este un truc de escroc.

Atât bărbații cât și femeile, sunt cei care spun ”Vorbește-mi dulce” în timp ce pun accent pe slăbiciunea lor. Asta mă face să vreau să spun ”Sunteți escroci sau ce?!” Aceste persoane sunt de fapt destul de puternice, și calculând, sunt capabili să spună așa ceva. Astfel de cuvinte nu vin de la oamenii cu adevărat slabi. Este un truc murdar. Sunt persoane care deseori joacă aceste jocuri, nu? Sunt de fapt puternici, dar joacă cartea cu slăbiciunea. Dar este destul de ușor să vedeți printr-o astfel de fațadă.
Radarul pentru a identifica acest tip de fete este de fapt o trăsătură standard echipată la instinctele bărbaților. Din instinct, bărbații pot identifica fetele pe care ar trebui să le apere și fetele care probabil se descurcă singure. Majoritatea bărbaților de fapt iau multe din deciziile lor după instinct, și în special când vine vorba de femei, bărbații pot simți instinctiv care este adevărul.
Sunt multe fete care, după ce își joacă trucul de a se comporta slab, cred că i-au făcut pe băieți ai lor sau că băieții le plac. Dar asta este o mare greșeală, pentru că băieții doar se prefac că au fost prostiți pentru moment, complet conștienți de jocurile fetelor. Observăm cu calm de parcă ar fi un joc, întrebându-ne cât timp o să mai continue fetele cu actoria lor. Pentru că este amuzant.
Dar, sunt multe fete care, fără a realiza asta, cred că îi au la degetul mic. Să observi fetele în astfel de situații este chiar amuzant și interesant și mă întreb când vor realiza adevărul. Mă gândesc ”Poate o voi demasca puțin” și să-i las câteva indicii, atunci ea ar avea o privire pe fața ei care spune ”...Poftim?!” (râde)
Opus acestui lucru, fetele care pot spune ”Sunt slabă, așa că dau ce am mai bun” sunt mai bune. Aceste fete de fapt nu sunt slabe, deloc. Nu sunt slabe, dar atitudinea lor încă gâdilă inimile bărbaților. Dacă alegerea este între două fete ce au putere, aș alege fata de ultimul fel. M-ar face să vreau să o apăr.
Cuvântul ”mamoru” poate fi scris, fie cu ” ”, care înseamnă a proteja, fie cu ” ”, care înseamnă a apăra. Semnificațiile lor sunt complet diferite. ”Mamoru” din protecție este actul semnificativ de a face ceva pentru persoanele în vârstă sau cu dezabilități. Așadar, această ”protecție” este folosită pentru persoanele care sunt slabe în adevăratul sens al cuvântului. Dorința de a apăra o fată este exprimată prin ” ”, care înseamnă a apăra. Dar sunt multe fete pentru care nu aș vrea să folosesc nici unul din aceste semnificații. Vreau ca fetele să țintească să-o facă pe bărbați să le apere. Aceasta este dorința mea ca bărbat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!