joi, 7 aprilie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 26 (Gândire)


26.自分を過大評価していることは
まったくないけれど、
もし僕がファンと同じ立場だったら絶対に
“GACKT”のライブを見に行くよ。
Nu mă supraapreciez singur deloc,
Dar dacă aș fi fost în locul fanilor mei,
Cu siguranță aș merge la concertele lui GACKT.

Asta am simțit întotdeauna, și nu sunt doar eu. Întregul staff, inclusiv membrii trupei și dansatori, au ajuns recent să spună același lucru cu încredere. Când sunt întrebați ”A cărui concerte vrei să le vezi?” ei spun ”Mi-aș dori să pot vedea concertele noastre.”
Când vă gândiți la asta, nu ar trebui să faceți un concert decât dacă gândiți astfel. Vreau să spun, dacă nu simțiți asta, nu ar trebui să luați bani ca profesionist, nu? Dacă nu aveți încredere în ceea ce faceți, nu ați putea sta în fața publicului. V-ați întreba dacă este în ordine să fiți compensați pentru asta. DACĂ nu aveți aceea încredere, asta este.
Este o replică a lui Fraw Bow în Gundam care spune: ”Nu îmi plac oamenii care nici măcar nu pot fi îndrăgostiți de ceea ce au obținut.” Acestea sunt cuvinte uimitoare. Nu sunteți de primă clasă dacă nu puteți fi încrezători sau să aveți mândrie în ceea ce faceți. Astfel, Fraw nu s-ar fi îndrăgostit de voi. Asta este foarte important.
Ceea ce le spun deseori dansatorilor este asta. Dacă sunteți în fața oamenilor și vă gândiți ”Chiar sunt grozav”, chiar sunteți grozavi în acel moment. Dacă aveți vreo îndoială în inima voastră care spune ”Ar putea fi că eu nu sunt grozav acum?”, probabil că de fapt nu sunteți grozavi.
Când ajungeți în fața oamenilor, aveți nevoie să faceți ceva ce vă face să credeți ”Sunt al naibii de grozav acum”. Și fie că puteți face asta sau nu depinde de cât de mult exersați în timp ce aveți în minte concertul respectiv. Este prea optimistic să credeți că puteți arăta grozavi pe scena respectivă fără destule pregătiri. Depinde de cât de bine puteți vizualiza scena concertului în timpul practicii. Lucrul important este dacă puteți sau nu să urcați pe scenă cu destulă încredere de a vă îndrăgosti de voi înșivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!