vineri, 8 aprilie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 33 (Gândire)


33.楽しい時間を共有できるのが友達。
苦しいときを一緒に過ごせるのが仲間。
Prietenii sunt persoane alături de care petreci momente amuzante.
Camarazii sunt persoane alături de care poți îndura greutăți.

Când vă distrați, toată lumea se adună în jurul vostru din cauza distracției. Nu este nimic profund în asta. Oamenii care pur și simplu vor să aibă parte de distracție se vor aduna, și acestor persoane cărora le place această atmosferă amuzantă se vor numi unul pe celălalt prieteni.
Atunci, când este adevărata voastră valoare supusă la un test adevărat? Este când suferiți cel mai mult, și are de a face cu câți de mulți camarazi încă sunt cu voi în acel punct. Asta este când oamenii din jurul vostru trec de la categoria de ”prieteni” la adevărați ”camarazi”.
Ceea ce întotdeauna spun este asta. Nu contează cât de dură este situația și nu contează cât de mult suferiți sau îndurați, ar trebui să vă gândiți că buna voastră oportunitate de a vă separa ”camarazi” de ”prieteni” a venit. Aceasta este o oportunitate pentru voi să realizați cine încă sunt cu voi în aceste situații. Când lucrurile merg bine, nu vă puteți da seama care vă sunt adevărați camarazi. Dar dacă oamenii continuă să vă sprijine sinceri când sunteți într-o încurcătură reală, sau suferiți cu adevărat, aceste persoane au potențialul de a vă deveni camarazi pe viață, pentru că acele persoane nu sunt acolo pentru interesul propriu.
Când sunteți față în față cu necazul, sau când lucrurile sunt atât de greu de suportat, ar trebui să fiți fericiți în loc să fiți triști, gândindu-vă ”Momentul de a afla a venit!”. Este o șansă de a afla dacă cineva vă este camarad sau prieten. Când aveți o perioadă grea și suferiți..., s-ar putea să vă vedeți situația ca o piedică enormă. Dar nu este de fapt. Vă puteți spune ”A venit timpul. Timpul să văd persoanele din jurul meu a venit în sfârșit!”. Ca și cum ”Și el a plecat!” (râde) Ca și cum ”Hey, uite, uite-l cum pleacă și el.” (râde)
După cum știți și din experiențele voastre cu telefoanele mobile, numerele din ele vor continua să crească cu cât de mult timp aveți telefonul. Dar de obicei nu le ștergeți, nu? Asta din cauză că nu aveți intenția de a le șterge. Un telefon poate ține doar 1000 de numere, așadar, de ce să nu ștergeți cam 90% din numere în timp ce sunteți într-o perioadă grea? Dacă vreți să aveți prietenii profunde și de lungă durată, este nevoie să știți cum să faceți diferența.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!