luni, 25 aprilie 2016

GACKTIONARY - Capitolul 38 (Gândire)


38.何もやらないくせに楽観視してさ、
少しでも傷つくと何もできなくなる人いる。
そんなの中途半端としか言いようがない。甘い。
Sunt persoane care subestimează lucrurile chiar și fără a face ceva în legătură cu asta și apoi devin învinși de cea mai ușoară durere.
Asta nu este decât o dedicare pe jumătate. Prea naivă.

Sunt astfel de persoane, nu? Sunt mulți. De fapt, cred că acestea sunt persoanele care lasă cuvântul ”profesional” să existe, și faptul că putem avea ”succes” din cauza existenței acestor persoane.
Dacă toată lumea ar fi fost disciplinată, ar fi mai mulți competitori, și succesul ar deveni insuficient. Ar fi dificil să ai succes, și ar fi o bătălie doar pentru câteva piese (asemeni jocului mah-jong). Din această perspectivă, situația curentă este o binecuvântare pentru cei care vor să aibă succes.
Este ușor să tot subestimezi lucrurile, și să nu faci de asemenea nimic duce în cele din urmă la o viață ușoară. Dacă mă întrebi dacă aceste persoane nu sunt bune, desigur că nu cred asta. Eu cred că acesta este un instinct de apărare latent pe care îl au oamenii. Dar unele persoane au un mecanism de apărare extrem de slab. Probabil că sunt mai multe astfel de persoane, decât cele cu un mecanism puternic. Mecanismul lor de apărare este slab, așadar pot fi răniți ușor. Cea mai ușoare cale de a vă feri să fiți răniți este să duceți o viață ușoară. Uneori este pentru binele vostru să nu experimentați multe lucruri.
Este în ordine dacă nu vreți să experimentați lucruri. Fericirea este definită diferit pentru toată lumea, și nu le spun oamenilor să facă asta sau aia. Tot ce spun este că oamenii nu ar trebui să-I deranjeze pe cei care dau ce au mai bun. Asta este. E ca și cum ”Nu este treaba ta” (din moment ce nu faci tu nimic). Nu te enerva când ți se spune că ești ”naiv” pentru că asta este ceea ce ești. (râde)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!