miercuri, 4 mai 2016

GACKTIONARY - Capitolul 44 (Iubire)


44.笑ってくれる人がぞばにいると
それだけで幸せになる。
Când am pe cineva lângă mine care zâmbește pentru mine, asta este destul să mă face fericit.

Sunt multe fete frumoase în lume. Sunt de asemenea multe fete care întotdeauna arată ”mofturoase”. Dar am să îndrăznesc să le spun ”Zâmbește!”.
Personal, mă plictisesc de o față frumoasă după 3 minute. General vorbind, se termină totul odată ce o ”facem” o dată. (râde) Dacă o fată este doar frumoasă, nu va fi nimic mai mult decât o prietenă de sex. Va fi tratată doar așa. Asta nu este bine.
Ce este important este asta. Frumusețea este ceva ce continuă să-și schimbe forma. Opus acestui lucru, drăgălășenia este ceva ce continuă să crească. Așadar, înaintând în vârstă nu va putea lua niciodată drăgălășenia. Asta este diferența. Cu cât o îngrijești mai mult, cu atât devine mai mare, atât de mare că abia o mai puteți controla. Dar frumusețea inevitabil se va usca indiferent de cât de mult încercați să o păstrați, și întotdeauna își va schimba forma.
Să vă blocați pe asta sau să realizați pierderea inevitabilă a frumuseți și să adunați drăgălășenie în schimb; aceste două opțiuni sunt complet diferite, dacă vorbim de direcție. Lucrul important este că faceți eforturi pentru a-i face pe oameni să se gândească ”Vreau să mă tot uit la zâmbetul ei”.
Asta este ceea ce cred dintotdeauna. Acestea sunt două feluri de femei – cea drăguță și cea frumoasă - știți? Îmi pare rău pentru fetele frumoase, cred că au un dezavantaj. Așadar, cel mai puternic fel sunt fetele care sunt și frumoase și drăguțe. Felul acesta de fete nu le poate bate nimeni. Este calitatea lor, talentul lor, pentru că doar asta este destul pentru a trăi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!