luni, 30 mai 2016

GACKTIONARY - Capitolul 49 (Iubire)


49.ただ目が合ったんじゃなく、
「どうした?何かあった?」って聞き返してしまうような瞳の待ち主。
好きだね。大好きだ。
Îmi plac fetele ale căror ochi nu doar se întâlnesc cu ai mei,
Ci mă fac să întreb ”Ce este? S-a întâmplat ceva?” Chiar iubesc asta.

Știți, chiar iubesc fetele care au o privire în ochii lor ce mă face să vreau să întreb ”Ce este? S-a întâmplat ceva?” Desigur, unele fete pot face în mod natural bărbații să fie curioși, dar această abilitate este de fapt ceva ce poate fi perfecționată.
Astfel de fete ar putea fi numite ”cu două fețe” față de alte fete, dar și asta este o mare neînțelegere. Este o abilitate, și fetele sunt apreciate când sunt în poziția de a fi protejate. Unele fete știu asta, așadar se aduc într-o poziție unde pot fi protejate. Pot lua o poziție de a fi protejate, dar niciodată pentru că sunt slabe, ci pentru că sunt destul de puternice pentru a face astfel.
Pe de cealaltă parte, sunt fete care se uită la voi și vor să le spuneți ”Ai o problemă?”. Aceste fete stau prost la a se exprima. Doar asta poate cauza o mare diferență în felul în care sunt tratate, știți? Fetele mature trebuie să facă eforturi (pentru a îmbunătăți abilitatea), și să-și dea seama de puterea din ochii lor, pentru că este una din armele lor.
Ceea ce îmi pare rău este când asta se întâmplă copiilor. Ocazional sunt copii cărora vrei să le spui tandru ”Ce este? S-a întâmplat ceva?” și cărora le spui brusc ”Ce vrei?”. Copii nu calculează aceste reacții în capul lor, așa că părinții trebuie să-i învețe. Ei trebuie să-și învețe copii să nu se uite la oameni în anumite feluri și să-i îndrume corect.
Diferiți ochi comunică gânduri și sentimente în diverse moduri. Dacă aveți de gând să vă holbați la cineva oricum, ați putea de asemenea să aveți o privire grozavă în ochii voștri, sau veți ajunge să pierdeți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!