miercuri, 11 iunie 2014

Twitter 14 februarie 2014

Neața. E toată lumea bine? A trecut ceva timp. Am terminat de filmat pentru o dramă. Ninge foarte tare.... Ei, mă întreb dacă pot ajunge la Shibuya prin această zăpadă...Hm, presupun că nu vor fi prea multe persoane pentru că ninge.

Ah, am ajuns...

(Gacchan, trenurile sunt anulate și e greu să ajung acasă) Este situația chiar atât de rea?

(Am să mă uit la ”King’s Brunch”) Așteapt-o. Apropo, ce grup erau cei trei....se pare că încă nu au ajuns la Shibuya...
               
(Acum ascult ”P.S. I LOVE YOU”, mi se face pielea de găină de fiecare dată) Înțeleg. Sper ca această melodie să fie cea care îți dă un brânci în momentele în care nu poți înainta.

(Ai găsit Starbucks în Shibuya?) Nu, am mers la Starbucks în altă parte. Se pare că încă este puțin timp până ajungem la Shibuya. Nu am fost acolo de mult timp...

(Hey GACKT, ce faci?) Vorbesc cu tine. Atât cât îmi permite timpul...

(Scoate-ți Magnum-ul!!!)Nu îl scot pentru tine!

(Ești prieten bun cu YOSHIKI?) Ahahahaha. Ce naiba e cu întrebarea asta? Suntem. Ne batem ocazional. Dar cumva legătura dintre noi e imposibil de rupt. Nu cred că semănăm, dar oamenii din jurul meu spun uneori că avem părți similare. Sunt mai serios. Ahahaha. Ei, se pare că am ajuns la Shibuya.

(Este Ziua Îndrăgostiților. Ai primit ciocolată?) Nu știu câte cutii am primit. Ei, am plecat.

(Shibuya e în haos!) Nu am putut face nimic în Shibuya...erau atât de multe persoane...în ciuda zăpezii.

(Astăzi este ceremonia mea de absolvire, te rog felicită-mă!) Așa e? Felicitări. Începe de aici. Pune mai mult KiAi. Nu te culca pe o ureche! KiAi!!!

Oricum, ați reușit să faceți o tonă de poze cu mine...

Tuturor fanilor care m-au așteptat în zăpadă, aveți grijă pe drumul spe casă. Mi-ar fi plăcut să stau mai mult, dar am plecat imediat pentru că părea a urma să fie o panică. Astea fiind spuse, a ascultat toată lumea melodia?

(Ai putea veni în Shimane dacă tot ești aici?) Shimane, huh....Poate pot merge. Mă gândesc să merg prin apropiere în curând...poate voi trece.

(Pentru că ai anunțat de dinainte!) Ai dreptate...Uneori, trebuie să fac ceva amuzant ca acest lucru. Nu e amuzant dacă orașul e mohorât. Ofer amuzament. Pentru Japonia mohorâtă din momentul de față. Să ne agităm. E timpul de joacă pentru adulți.

(De ce te-ai decis să mergi în Shibuya?) M-am întors de peste hotare pentru prima dată după mult timp. Cel puțin, lasă-mă să merg în Shibuya. Ei, Nishi-Nippori ar fi fost bun de asemenea...dar era destul de departe.

(Noua ta melodie răsună în mașina mea, e ca un vehicul de publicitate) Hey, hey, nu asculta prea mult în mașină. Nu vei putea vedea de lacrimi.

Asta fiind spusă, ați făcut atât de multe poze, dar nu le postați pe nici una pe Twitter...așa deci...

(GACKT-sama nu e prea mult pe Twitter, așa că azi e o zi bună. Te rog să spui ”Taci din gură, nenorocitule!” Am să mor de ”moe”.) Așa că pune rahat pe cap și apari în fața mea. Apoi spune-o. ”Te iubesc”. Atunci cu siguranță am să spun ”Taci din gură, nenorocitule!” Promit (Nu știu dacă persoana e fară sau băiat)

(Am văzut videoclipul de la ”P.S. I LOVE YOU”. Mi-am amintit de prietena mea care a murit și am plâns...mulțumesc pentru melodia minunată. Mi-ar plăcea să te văd făcând un alt spectacol ca S.K.I.N.) Serios? Sper să poată fi hrană pentru sufletul tău. O melodie poate fi o cheie de la un sertar în inima unei persoane pe care nu îl pot deschide singuri. Ai multe amintiri minunate cu ea în sertarul tău, nu? Zâmbete frumoase? Dă tot ce ai mai bun și înaintează.

(Am primit ciocolată Godiva și ”P.S. I LOVE YOU” drept cadou surpriză de la persoana mea iubită. Împachetarea a fost minunată, și am fost atât de fericit. Iubesc noua melodie) E din cauză că am vrut ca fetele să o ofere celor dragi, iubiților, părinților, fraților sau surorilor și prietenilor în loc de ciocolată de Ziua Îndrăgostiților. Această melodie e ca o ciocolată care îți va reface tandrețea. Mânânc-o bucată cu bucată. Pentru că vei deveni mai bun.

(GACKT-sama e atât de drăguț poza) Îmi place poza asta. Asta fiind spusă, capul lui Awazau, membru din staff-ul meu, strălucește. E tot strălucitor.

(Am găsit asta...poza) Arăt cam suspicios, nu....mă face să mă gândesc ”Trebuie să încep să arăt mai normal...sunt ca un demon...”

(Erai atât de aproape că am simțit că am să te lovesc în față cu telefonul! poza) Așa e...ești prea aproape. Ai fost aproape atacată. Ai grijă. Te voi ataca dacă intri în raza mea de atac...

Încărcați câteva poze cu mine stând în fața panoului în TSUTAYA. Am să le postez pe revista-blog.

Ei, e aproape timpul...

(Aiko Uemura a ajuns pe locul patru în Jocurile Olimpice și a fost aproape de o medalie, dar am fost impresionat de zâmbetul ei radiant. Ai văzut?) Serios? A luptat cu această țară în spate. Trebuie să-i mulțumesc. Când am să o văd, am să-i mulțumesc pentru munca grea depusă. Presupun că voi merge să o văd pentru prima dată după mult timp.

(Ce ar trebui să-mi pun în buzunare în timp ce mă întorc acasă prin zăpadă?) Puțină tandrețe și o copie din ”P.S. I LOVE YOU” pentru persoana ta iubită. Asta e tot ce ai nevoie.

(Tower Records e în regulă? poza) Înțeleg. Și Tower Records ar fi fost bun. Posibil să mă duc acolo data viitoare.

(Stilul tău de a cânta evoluează!!!) Evoluează?...Cum ar trebui să spun, asta e ceea ce numești ”maturizare”. GACKT încă e mijlocul maturizării, mă antrenez să devin un bărbat mai grozav.

(GACKT e o persoană interesantă. Am crezut că era un prinț) Nu sunt un prinț. Dacă trebuie să spun, sunt un demon. Uneori sunt neprevăzător și fac lucruri bune. Asta e doar UNEORI. Pentru că sunt neprevăzător. Totul despre mine este.

(Am găsit asta poza) Îmi place asta...de ce? Doar e drăguță...

(Termină prin a spune ”Te iubesc” tuturor LOVERS) Așa e, plec acum. Toată lumea, aveți grijă să nu răciți. Nu uitați că zâmbetele voastre vor face florile să înflorească în această Japonie mohorâtă. ”Nu există un asemenea lucru ca un zâmbet nenecesar”. Toți LOVERS ai mei, vă iubesc, pa. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!