marți, 3 iunie 2014

Twitter 11 ianuarie 2014

An Nou Fericit. Este prima dată pe Twitter anul acesta. Nu am mult timp, dar să stăm de vorbă puțin? Ce spuneți?

Presupun că voi citi câteva vechi...

(Se pare că întrebarea despre carne de la Geinoujin Kakuzuke Check a fost o luptă grea, dar ai răspuns la toate perfect. Ai o metodă de a afla lucrul real?) O luptă grea? Întotdeauna e o luptă grea. Când apar la aceea emisiune simt o durere înțepătoare în stomac. Presupun că e presiunea...Ei, dacă greșesc probabil că voi râde. Să aflu lucrul real? Pot spune asta. Nu poți ști lucrul real prin internet. Trebuie să-l experimentezi.

(Măștile lui Nishikawa-san și Gackt-san s-au potrivit foarte bine) Mulțumesc. Sunt foarte fericit să primesc un compliment pe acest lucru. Ei, chiar dacă ai căuta peste tot în lume, eu și Ichigo suntem singuri cărora li se potrivesc aceste măști. Nu le-am aruncat. Hehehehehe.

(Ce trebuie să fac pentru a deveni ucenicul bucătarului tău?) Mai întâi, trebuie să devii un pervers. Dacă nu, nu vei putea să-mi urmezi bucătarul, lasă-mă în pace...

(Nu mă uit prea mult la TV, așa că m-am gândit că te dai mare, dar ești neașteptat un împielițat și chiar și persoanele  în vârstă te plac. Voi privi și învăța) Nu, nu, doar mă dau mare. Nu am simțit niciodată că sunt un împielițat și nu contează ce fac, nu voi putea spune niciodată că oamenii în vârstă mă plac. Nu ai nimic de învățat. Îmi cer iertare pentru rătăcirea mea.

(Tu și Nishikawa-san păreați ca un cuplu) Nu vreau o astfel de prietenă! Și cred că Ichigo-chan ar spune același lucru. ”Nu tu!”

(Încerc să mă alătur fan-club-ului, dar nu am curaj) Nu te voi forța, desigur, dar îți spun asta sincer. Plănuiesc multe lucruri, așa că va fi mai amuzant pentru persoanele care sunt în fan-club. Nici gând să nu fie amuzant, nu? Modul meu de viață este ”să-i fac pe oameni să se distreze”. Bucuria mea în viață este ca oamenii să-mi zâmbească în schimb.

(Ai vorbit cu HYDE recent?) I-am trimis o urare de Anul Nou. Dar, ascultă asta! I-am trimis o urare lungă, dar răspunsul lui a fost doar ”A da, și ție...”. Fără a mă gândi, i-am răspuns imediat ”E prea nepăsător!”

(Ți-am văzut concertul clasic. Ai fost grozav. Cred că am înțeles o parte din puritatea muzicii clasice pe care încercai să o exprimi) Mulțumesc. Sunt fericit că o pot exprima chiar și puțin. Clasicul are cu siguranță o istorie mai lungă decât rock-ul, nu? Sunt multe motive pentru asta. Dar oamenii moderni nu ascultă muzică clasică, cred. Chiar dacă e important.

(Te pot folosi să ”termin”?) Mai lasă-mă. Ești bărbat, nu? Dacă e să faci asta, atunci folosește-mă ca ceva în plus când setezi un record. Sau ar trebui să spun....nu, mulțumesc!!!

(Cineva îi recomandă o carte numită ”Heiwa no kuni”) Am aruncat o privire. Pare interesant așa că am să citesc puțin. Mulțumesc.

(Te rog, ajută-l pe Kirisho!) L-am contactat. O să-ți crească părul dacă te îngrijorezi atât de mult. Mă contactează el când se întâmplă ceva. Sau mai degrabă, dacă nu aud nimic de la el, înseamnă că nu s-a întâmplat nimic...Spune-i să mă mai contacteze din când în când să-mi spună că e bine!!

(Spune-i lui ”poop” să tacă) În acest caz, toată lumea să țipe ”poop poop poop!!!” Dacă o faceți, mă voi mai gândi la asta!!!

(poop poop poop) Femeile nu ar trebui să spună ”poop poop poop”!!! Ești ”poop” pentru că o spui!!!

(poop poop poop) Hey, oameni ”poop”, tăceți.

(Cel de-al doilea fiu al meu are examene la liceu, te rog pune niște KiAi în el) KiAi este ceva ce iese din tine. Dacă muncești până mori, atunci rezultatele vor apărea cu siguranță. Dacă nu ai rezultate, atunci nu ai muncit destul. Pune KiAi și fă-o până ce crezi că nu mai poți.

(Am un presentiment că nu vei fi niciodată un moșneag) Nu, probabil că am să mor înainte de asta. Am doar 2 HP. MP-ul meu e puțin mare. Trăiesc prin a-mi umple constant HP-ul.

(Nu mai urmărești pe nimeni pe Twitter, decât 11 persoane?) Recent, cumva, au fost probleme cu sistemul în care Twitter se abona la persoane singur, așa că am decis să-l resetez temporar. Deși nu e chiar ceva de care să vă îngrijorați. Era puțin incomfortabil să văd comentarii a persoanelor pe care nu le știu, pe cronologia mea.

(poop poop poop) Aveți grijă să vă ștergeți.

(Am cumpărat o carte numită ”Învață Engleza în Stil Indian”, dar în ce stil înveți tu engleza?) În stilul GACKT, desigur. Să te învăț? Poate voi face o secțiune pentru asta pe revista-blog....m-am gândit la asta. Au fost multe cereri.

(Visul meu este devin un toc pentru Magnum) Asta e grozav. Sunt puțin impresionat.

(Te rog contactează-l pe Kirisho!) Ți-am spus, l-am contactat deja.

(Te rog spune-i ceva lui Keisuke Honda) .....Cine e?

(Te rog , transformă-te în sakura ce nu cade!) Nu este asemenea lucru...Dar nici o sakura ce înflorește nu îi este frică să cadă. Dacă ești pregătit, nu îți este frică. Și când nu este frică, atunci apare recunoștința. Singurul lucru rămas este să cazi...cu un zâmbet. Să înflorim mândrii împreună până atunci. Asta este viața, nu?

(Tweet pe un cont privat) Dacă știi că ești nepriceput, atunci ar trebui să muncești din greuu. Dacă ai timp să găsești scuze, atunci du-te la sală și antrenează-te, dă tot ce ai și strălucește. Dacă faci asta, atunci la un moment dat, vei observa o fată drăguță lângă tine. Ai înțeles? Acționează mai întâi!

(Vei fi aliatul lui Kirisho?) Desigur. Nu voi abandona pe cineva care mă adoră. L-am contactat, așa că nu te îngrijora. Și el are multe la care să se gândească. Lăsații timp. Și să așteptați este iubire, nu?

Ei....trebuie să plec acum. Puneți KiAi în a privi cerul, privind înainte și mergând mai departe cu un zâmbet în fiecare zi pentru a face acest an să fie cel mai bun. Este în ordine să mergeți în ritmul vostru. Nu uitați ”Nu există un asemenea lucru în lume ca un zâmbet nenecesar”. Ei atunci, Adi-OS. Să avem un an bun. Vă iubesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!