duminică, 3 februarie 2013

Gackt - proiecte - Save Our Dears

Save Our Dears

           Pe 16 iulie 2007, un cutremur cu magnitudinea de 6.6 a avut loc în afara țărmului de lângă prefectura Niigata din Japonia. Au fost mulți răniți și pierderi de vieți omenești, ca și distrugeri extinse în toată regiunea. Gackt avea legături strânse cu acea zonă datorită portretizării lui Uesugi Kenshin din drama “Fuurin Kazan”, și trebuia să apară la cel de-al 82-lea festival dedicat lui Kenshin în orașul Joetsu, prefectura Niigata, pe 25-26 august. În 27 august 2007, site-ul dedicat fanilor Dears a anunțat un proiect caritabil numit ,,Save Our Dears’’deschis în sprijinul victimelor cutremurului.
        Programul caritabil implica comercializarea unor bunuri speciale, câștigurile fiind donate victimelor. Urmatoarele obiecte au fost vândute în acest proiect:
-                      un breloc de chei dintr-un cristal roz în formă de inimă cu un lanț de metal și litera ”G” atașată pe o parte. Cristalul era personalizat prin cuvintele ,,Save Our Dears, Gackt &…….. ‘’ cu spațiu pentru numele posesorului. În pachet era inclus și un mesaj de la Gackt. Brelocul costa 10,000 yeni.
-                      o brățară din mărgele de cristal maro pe care Gackt a purtat-o în ”Fuurin Kazan” ( și asemănătoare cu brățara din onyx). Avea o mărgea mai mare pe care era inscripționată la alegere: (ryu) - "dragon" sau (bi) - de la zeul Bishamonten, zeul războiului. Brățara costa 10,000 yeni.
                În plus față de aceste obiecte, existau și cardurile “Dears Card UPty” și “Save Our Dears Card UPty”. Pentru o taxă anuală de 1,500 de yeni pentru card, 1,000 de yeni erau donați victimelor.

” "Dears" sunt cei ce fac parte din fanclub-ul lui Gackt.
Au fost de asemenea și membrii Dears care au fost afectați de cutremurul din 2007 din Niigata.
De la o persoană la alta ,dacă putem să dăm o mână de ajutor, indiferent cât de puțin…
De la aceste gânduri s-a format campania "Save Our Dears".
Profiturile campaniei vor fi folosite în programme de caritate în Asia.”
Traducere de pe site-ul Gackt.com - Dears基金

Gackt - Save our dears 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!