joi, 28 februarie 2013

Gackt - reclame - Orico - Takano Yuri

Orico

                ”Orico” este o companie de cărți de credit și este și unul din sponsorii oficiali a concertelor lui Gackt. Te poți înscrie pentru un "Gackt Card" special, care are poza lui atașată. La înscriere, primești un card original Gackt premium. Aceștia au întodeauna noi campanii pentru ”Orico” mai ales când sunt lansate noile reclame. ”Orico” au oferit suporturi pentru mouse cu poza lui Gackt și păpuși Upty în timpul campaniei din 2006.
                Gackt apare în general cu Upty în reclamele pentru ”Orico”. Upty este o mascota celor de la ”Orico” și apare în diverse culori, deși păpușa Upty care apare cu Gackt este întotdeauna albastră. Are ochii oblici și creștetul capului este în formă de”V”, ca și cum ar fi despicat. Totuși e destul de drăguț. În reclame, el îl învinge pe Gackt întotdeauna. Prima dată la billiard și apoi la ținte. Este asemănător cu Gackt în acest sens; întotdeauna surprinde cu îndemânarea și talentul său. În ultima reclamă, cei doi se învață unul pe celălalt mișcări de dans.




Takano Yuri

                ”Takano Yuri” este o clinică de înfrumusețare, ceea ce înseamnă că reclamele tind să se concentreze mult pe frumusețea trupurilor artiștilor implicați. ”Takano Yuri” este de asemenea unul dintre sponsorii oficiali a concertelor lui Gackt. Reclamele făcute de ”Takano Yuri” sunt probabil cele mai faimoase reclame ale lui, și cu siguranță cele mai discutate. A făcut câte o reclamă în fiecare an pentru ”Takano Yuri”, începând din 2002 și, în afară de prima reclamă, apare de obicei cu o actriță în reclame. De fiecare dată când o reclamă era lansată, zvonuri începeau să circule pe internet despre o posibilă relație între el și actrița implicată.
                Prima sa colaborare cu ”Takano Yuri” a fost în 2002, și pentru prima sa reclamă, și-a arătat corpul…gol. Aparent, le-a cerut celor de la ”Takano Yuri” să aștepte două luni pentru a se antrena și pentru ca corpul lui să fie perfect. Următoarea reclamă a fost cu Eriko Sato. Această reclamă a abordat o situație mai degrabă comică, decât să încerce să-i lege pe cei doi în sens romantic. Eriko a jucat în câteva filme, dar în general joacă în drame. A jucat în drama ”Densha Otoko” (2005).
                A treia reclamă a fost cu Tomoka Kurotani în 2003. Ea a debutat ca fotomodel și a devenit actriță după ce i s-a oferit rolul principal în ”Boxer Joe! În 1995. A jucat în multe drame de atunci. Despre această reclamă s-a discutat mult atunci când a fost prima dată lansată, din moment ce ea apare pe jumătate dezbrăcată. De fapt, au fost două versiuni a reclamei. Una cu cei doi sărutându-se la sfârșit și una fără sărut. Cei doi probabil că încă mai sunt prieteni și se pare că cei doi au ținut legătura după ce filmarea pentru reclamă s-a încheiat.
                Cele două reclame pe care le-a filmat pentru 2005 și 2006 au fost ambele cu Ryoko Yonekura. Ea este de asemenea un fotomodel care a devenit actriță. Ryoko este cea mai faimoasă dintre cele trei actrițe alături de care a lucrat până acum, și relația dintre ea și Gackt este cu siguranță cea care a atras cea mai multă atenție. În timpul conferinței de presă, subiectul despre cei doi a fost cel mai discutat și chiar și Takano Yuri a glumit despre el. Oricum, cei doi insistă că sunt doar buni prieteni. Doar ies în oraș din când în când. Ryoko a spus de asemenea că atunci când a lucrat a doua oară cu el (în 2006) a fost mult mai ușor pentru că se cunoșteau mai bine.
                Ryoko este de asemenea diferită de celelalte două actrițe pentru că ea e singura care a filmat o reclamă cu Gackt de două ori la rând. Povestea din a doua reclamă este o continuare a primei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!