vineri, 1 martie 2013

Gackt - modă - Introducere

Gackt a produs propria sa linie de haine, bijuterii și accesorii. A colaborat și cu designer pentru ședințe foto și alte proiecte. Este foarte atent la hainele și bijuteriile pe care le poartă, ceea se vede și în simțul său unic de stil.
                Gackt este foarte cunoscut pentru iubirea sa de bijuterii – în special accesoriile de argint. În mod general poartă inele, brățări, lănțișoare și cercei, și rar este văzut fără a purta măcar o singură bijuterie. Deși nu poartă pea des bijuterii cu pietrem onyx-ul este o excepție, și o piesă care este indispensabilă lui Gackt este brățara sa de onyx. Această piesă, și alte bijuterii pe care le poartă, sunt produse sub propria sa linie de accesorii numită ”DARTS”. ”DARTS” mai include și ochelari de soare pe care el însuși i-a creat, de asemenea și un parfum ”DARTS”.
                Gackt și-a creat propria linie de accesorii pentru că dorea să poarte bijuterii care nu au fost create pentru imagine, ci create cu propriile sale gânduri în ele. Pentru el, bijuteria trebuie să aibă o semnificație și să nu fie folosită doar pentru scopuri decorative. Cu acest lucru în minte, a strâns patru designer care să creeze bijuteriile DARTS sub numele de ”echipa Chimaera”. Liniile de bijuterii sunt numite, ”TAUJAN”, ”specia surdă”, ”GIGOR” și ”KARSHR”. A cincea linie de bijuterii numită ”linia nobilă” a fost adăguată în versiunea 7 ”DARTS”. Fiecare designer are propriul său stil, dar toate piesele sunt legate între ele de povestea ”DARTS”. Fiecare piesă este lucrată manual și pietrele sunt puse când sunt cumpărate. ”Echipa Chimaera” a mai adăugat un membru recent, un designer din New York, Andrew Buckler, iar bijuteriile lor au debutat la spectacolul ”Buckler” din toamna lui 2007 în New York în timpul Săptămânii Modei.
                Povestea ”DARTS” a apărut prima dată pe site-ul h-darts în versiunea 5. Acest lucru a fost înainte de ”DIABOLOS” și ne-a oferit un indiciu despre cine erau ”DARTS”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!