duminică, 3 martie 2013

Gackt - modă - DARTS "specia surdă"

DARTS ”specia surdă”

                ”DARTS specia surdă” a fost creată și făcută de Takahashi Motohiro. A început această linie în 2000, și are colecții de lănțișoare, cercei, lanțuri, curele și alte accesorii de argint.
                Gackt a descris această linie ca fiind linia care folosește piatra sa preferată, onyx-ul. Lesley Scott, din ”Fashiontribes” a descries design-ul acestei linii ca fiind ”geometric, forme gotice ce simbolizează individualitatea”. Majoritatea pieselor au un simț de echilibru, de la forma circulară a bijuteriilor care încorporează onyx-ul, la forma de cruce a majoritatea lănțișoarelor. Aceste design-uri nu sunt neregulate în formă, ca de exemplu design-ul „Taujan” și cel nobil.
                Numele bijuteriilor sunt în engleză, și majoritatea numelor se referă la animale și plante. Ele dau sentimentul unui grup de oameni ce sunt apropiați de natură.
                Colecția include o brățară numită ”Evil Voice”, un lănțișor numit ”Mercy”, un inei ”Majesty”, un lănțișor ”Blood Oath” și un alt lănțișor ”Cell Rhythm”.
                Colecțiile anterioare au inclus:
-          Inele : ”Tenebrous”, ”Feral Whispers”, ”Dream”, ”Fun”, ”Shine”, ”Majesty”, ”One’s Wits”.
-          Pandantive : ”Right Beast Sinatra”, ”Admonition”, ”Aim”, ”Moon Lotus”, ”No Sense Of Smell”.
-          Brățări : ”Dual Nature”, ”Brainsnake”, ”Dance”, ”Depravety”, ”Recognize Snake”, ”Winding Lotus”, ”Time Sense”.
-          Lănțișoare : ”Flick”, ”Animalism”, ”Drawing out the Beast”, ”Bloodbath”, ”Bloom”, ”Bulletproof”, ”Circle Snake”, ”Kneel”.
-          Cercei : ”Perception”, ”The first City”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!