sâmbătă, 2 martie 2013

Gackt - modă - DARTS Original

DARTS Original

               Pe lângă accesoriile de argint create de ”echipa Chimaera”, mai este și o linie de bunuri ”originale”. Bijuteriile din această linie include brățară din onyx a lui Gackt, brățară ”SixGem”, brățară după modelul lui Ju-ken (agat dungat, cristal, ochiul-tigrului roșu și ochiul-tigrului), brățară după modelul lui You ”pământ” (turcoaz, agat alb și cristal) și brățară după modelul lui Chachamaru (cristal, cu craniu).
                Brățara lui Gackt este făcută din onyx negru; el crede că această piatră protejează persoana care o poartă. Acum câțiva ani, i-a dăruit prietenei sale un inel din onyx ca să o protejeze peste hotare. Ea a avut un accident, dar nu a fost rănită, iar inelul din onyx pe care îl purta a dispărut. Gackt a crezut că inelul a ținut-o în siguranță, și după această întâmplare a început să poarte onyx. De asemenea, oferă brățări din onyx ”familiei” sale și prietenilor, și puteți vedea mereu că staff-ul și membrii din ”GacktJob” poartă aceste brățări.
                Brățara din onyx a lui Gackt este creată după persoana care o poartă; un symbol auriu este pictat pe una dintre pietre, conform anului de naștere a purtătorului. Sunt șapte simboluri din care se poate allege, iar aceastea sunt: ”Kiriku”, ”Karn”, ”Ban”, ”Saku”, ”An”, ”Man” și ”Taraku”. Dacă ești născut/ă în anul șobolanului, porcului sau câinelui, primești ”Kiriku”. Pentru cocoș, primești ”Karn”. Pentru maimuță și oaie primești ”Ban”. Pentru cal, primești ”Saku”. Pentru dragon și șarpe, primești ”An”. Pentru iepure, primești ”Man”. Și pentru bou și tigru, primești ”Taraku”. Când comanzi brățara din onyx online, fi sigur să indici mărimea și simbolul pe care îl dorești.
                Linia ”originală” are și trei modele de ochelarii de soare. Una dintre ele se numește ”Khepera” (numită după zeul egiptean al soarelui ce răsare); sunt două versiuni :argintiu și negru. Celelalte două sunt pur și simplu numite ”05SS” și ”06SS” (probabil se referă la anul de lansare: ”05SS” pentru 2005, iar ”06SS” pentru 2006). Ambele variante de ochelarii de soare au brațele ce se așează după ureche, decât să stea pe ureche, ca ochelarii obișnuiți de soare. Gackt a creat acești ochelari astfel încât să nu cadă foarte ușor de pe nas. Pentru ”06SS” sunt 5 culori de lentile, iar pentru ”05SS” sunt 22 de culori. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!