sâmbătă, 16 martie 2013

Interviu~Oricon Style~mai 2005 (partea II)

Î: Se știe deja că Gackt-san iubește mașinile. Cauți ceva special la o mașină?

G: O mașină pe care doar eu o pot conduce. Modific fiecare parte a mașini (râde). Din acest motiv este dificil de condus. Este o mașină de colecție. Chiar dacă o expui la o expoziție, nu ar pierde în fața celorlalte.

Î: Atât...atât de mult o modifici? (râde)

G: Ceea ce caut la o mașină este existență, abilitatea de a surprinde și siguranță. Totodată, o mașină care este foarte dificil de controlat. O mașină incomparabilă și neînvinsă.

Î: Ca un tanc de armată (râde). Nu ai fi agitat dacă ai conduce o astfel de mașină?

G: Poți simți că ești fericit. Nu e uimitor? Când vorbesc despre ea cu cineva, ei spun că arăt ca cineva care conduce o mașină avansată.

Î: Și nu e așa?

G: Să luăm de exemplu butoanele din mașina mea...butoane. O mașină normală ar avea multe întrerupătoare, nu? Dar a mea nu are, cu excepție butonul care pornește motorul.

Î: Eh?

G: Atunci când conduc, singurul lucru din fața mea este volanul.

Î: .........

G: Nu păstrez toate lucrurile nefolositoare. Deși nu vreau să distrug forma mașinii. De asemenea, este important ca mașina să fie destul de comfortabilă pentru a dormi, trăi în ea.

Î: În cazul acesta, decât să-i spui ”mașină”, mai degrabă i-ai spune...

G: Navă spațială (râde). Și panoul e în centru. Și nu-l poți vedea (râde).

Î: Și nu e incomod? (râde)

G: Nu este. Cu toți aveți în minte imaginea mașinii mele ca fiind un tanc sau ca o mașină de curse, nu? Nu!? Dar nu există altă mașină care este mai comfortabilă ca a mea. Pentru că chiar și scaunele sunt total orizontale (aproape la 180 de grade în loc de 90 de grade în mod normal, poți să te așezi și să dormi). Nu e uimitor? Total orizontale chiar dacă e o mașină sport.

Î: Nu că înțeleg de ce (râde) (adică de ce vrea Gackt-san să aibă scaune orizontale într-o mașină sport)

G: Și poți chiar să faci dragoste în mașină.

Î: Scaune complet orizontale nu sunt create pentru scopul acesta (râde). Dar seamănă mai mult cu o casă dacă poți face asta.

G: Da, o casă! O casă!

Î: Deci tu ești genul care caută comfort într-o mașină…și conduci în siguranță în general?

G: Hahahahahaha…..hahahahaha…..

Î: Hmm?

G: Hahahaha…nu, vezi tu, mașina mea nu e ”agresivă”. Mașina mea nu e ceea ce numiți voi o mașină sport, ci o mașină sportivă. Dar mașina mea e un loc bun unde îți poți petrece timpul liniștit și comfortabil. E mult mai amuzant să conduci o mașină atunci când vrei să zbori. A mea e totuși o mașină. (adică nu zboară, deși lui îi place să creadă asta).

Î: Nu ai brusc schimbări frecvente atunci când conduci? Sentimentele tale s-ar schimba și ai spune brusc ”Nu te las să preiei controlul asupra mea!”. Ceva de genul acesta.

G: Nu spun nimic. Pentru că nu conduc când sunt nervos. Ei…alte persoane îmi spun ”cometa roșie” (râde).

Î: Da? (râde)

G: Nu pot spune prea multe, dar am fost o legendă în trecut (râde).

Î: Apropo, până unde conduci?

G: Conduc destul de departe, Dacă conduc din Tokyo…ajung până aproape de Yamagata. Și cred că am fost și până în Kumamoto.

Î: Atât de departe? Ți-ar lua ceva timp să conduci în continuu, nu? Nu te simți obosit?

G: Pentru că conduc încet și intru în parcări deseori. Conduc în timp ce mă bucur de peisaj. Dacă sunt străzi care imi plac, conduc încet și după-ameaza.

Î: Cu o astfel de mașină? (râde) Mă întreb ce se întâmplă (râde).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!