vineri, 15 martie 2013

Interviu~Oricon Style~mai 2005 (partea I)

Î:  Noul single ”Black Stone” are un sentiment  ieșit din comun și poți simți ”separarea” dintre versuri. Oare ai creat acest lucru treptat și intenționat?

G: Uhm, nu m-am gândit la asta. Nu este vorba că am vrut să creez în mod special o melodie cu un ritm rapid, dar lucrarea terminată a ieșit astfel....Încă un lucru, motivul pentru care am făcut această melodie pentru a comemora pe cineva. Unul din prietenii mei a murit și am vrut să creez ceva să-l comemorez și astfel, ”Black Stone” a fost creat.

Î: Poți simți într-adevăr ”separarea” și totuși există ideea de a continua din melodie. Care este semnificația titlului?

G: Este numele prietenului meu care a murit. Asta e tot. Persoanele din jurul meu poartă cu siguranță brățări din onyx la mână, ca simbol că suntem o familie. Toți membrii familiei mele le poartă.

Î: Într-adevăr, onyx-ul este o piatră neagră.

G: Mai este și motivul că se întâmplă să fie și numele prietenului meu. Este ceva ce regret enorm. Nu este direct legat de moartea lui. Poate că nu are nici o legătură, dar, din coincidență, cu trei zile înainte de a muri, brățara lui de onyx s-a rupt și a venit la mine și mi-a spus ”Gaku-san, te rog dă-mi o brățară nouă!” Desigur, nu aveam cum să fac una imediat și i-am spus ”Am să comand una pentru tine. Va trebui să aștepți puțin.” Și el a murit. Am vrut să-i dau brățara din tot dinadinsul pentru că onyx-ul îți protejează proprietarul. (Și poate așa prietenul său nu ar mai fi murit. A murit într-un accident de motocicletă. Nu știe dacă brățara l-ar fi protejat, dar dacă i-ar fi dat-o la timp, poate că scăpa doar cu câteva răni. Asta regretă și întotdeauna se întreabă.) Și pentru că tot continui să mă gândesc la asta, nu îmi vine în minte alt titlu, decât ”Black Stone”.

Î: Înțeleg.

G: Ceea ce am vrut să spun prin această melodie este că mă gândesc la el....desigur, am fost trist, dar acum pot zâmbi deja. Asta am vrut să spun. Ca sunt în regulă.

Î: O melodie care să te facă să mergi mai departe. Și această melodie a devenit melodia de legătură pentru mașini? (Melodia a fost folosită într-o reclamă pentru mașini)

G: Da.

Î: Este o melodie ce te face să vrei să conduci atunci când o asculți (râde). Apropo, de ce tind să folosească bărbați pentru a reprezenta mașinile?

G: Ei tind să fie bărbați. Pentru că noi suntem proști (râde). În cazul meu, mașinile sunt femei (râde).

Î: Cum așa? (râde)

G: Sunt greu de stăpânit (râde) și dificile. Îmi place acest gen de mașină. Întotdeauna am condus acest gen de mașină pentru că nu îmi place să-mi tot schimb mașina. Îmi plac mașinile care devin mai bune treptat.

Î: Vrei să spui că îți îmbunătățești mașina?

G: O îmbunătățesc atât de des că nu e nici măcar amuzant (râde).

Î: Deci, cheltui mult pe mașini?

G: Aș fi putut să-mi cumpăr atât de multe mașini Diabolo (mașină de curse) cu banii cheltuiți (râs amar).

Î: Mașina ta cu siguranță se plânge ”Mai umflă cauciucul”.

G: Nu, mașina mea nu spune nimic. Ceva de genul ”Voi fi o fată bună pentru tine!” (râde)

Î: Nu este altă mașină pe care și-ai dori să o ai?

G: Este. Este, dar am făcut o promisiune cu staff-ul meu....de fapt, am decis să fac această promisiune cu mine însumi. Am să cumpăr o mașină nouă doar duop ce toți din staff și-au cumpărat una. Nu este vorba că nu vreau o mașină nouă, ci doar că nu vreau să fiu singurul care își cumpără mașină. Dacă toți membrii familiei mele pot conduce o mașină bună, am să cumpăr una nouă. Din acest motiv....cu toți, grăbiți-vă și cumpărați o mașină nouă! (râde) Nu, de fapt, ar trebui să fie, lucrați și mai mult!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!