luni, 4 martie 2013

Gackt - modă - DARTS KARSHR

DARTS KARSHR”

                DARTS ”KARSHR” este creată și făcută de Gon Houryu. El a început să creeze bijuterii  în 1996, cu un concept ”Nu este nevoie să fie ca a altcuiva”. A deschis un webside pentru ”KARSHR” în 2004 și a deschis un webshop în 2005; oricum, website-ul nu a mai fost updatat din 2005. Se pare că bijuteriile sale se vând în magazinul său, ”Dicky & Grandmaster Silver Works”, în prefectura Aichi.
                Gackt a descris linia ”KARSHR” ca folosind predominant pietre, dar rămânând simple în design. Lesley Scott a declarat că design-urile ”KARSHR” ”simbolizează abilitatea umană de a persevera și de a se ridica la o încercare în timpul perioadelor de sufrință”. Toate design-urile au o formă ascuțită, angulară. Liniile fiecărei piese sunt netede și simple, și nu la fel de elaborate sau încâlcite gravate ca alte design-uri. Multe din design-uri sunt rotunde și simetrice, cu o singură piatră mare în mijloc. Majoritatea bijuteriilor ”KARSHAR” sunt numite după zei vechi, și există și multe referiri la diverse mituri din jurul lumii.
                Colecția include inele ”Ogier”, ”HETERO” și ”Cliché”, un lănțișor ”Machaira”, și cercei ”Bria.
                Colecțiile anterioare au inclus:
-          Inele : ”Adonis”, ”Orphism”, ”Procyon”, ”Queer”, ”Entire”, ”Hades”, ”Helma”, ”Lilith”, ”Nagy”, ”Zu”, ”Bazilis”.
-          Pandantive : ”Buer”, ”Thoth”, ”Electra”, ”Hexa”, ”Shield”, ”Jargon”, ”Mamo”.
-          Brățări : ”Crious”, ”Dupeesquire”, ”Eden”, ”Ethno”, ”Aerthusa”, ”Boraq”.
-          Lănțișoare : ”Deianeira”, ”Halpas”, ”Mamo”, ”Zeeba”.
-          Cercei : ”Acro”, ”Caim”, ”Mira”, ”Mastema”, ”Thoth”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!