joi, 7 martie 2013

Gackt - modă - Pillars - Yoshiyuki Konishi - h.NAOTO

Pillers

                Gackt a produs o linie de haine numită ”Pillers”, care a fost creată de designer-ul Monkey. Monkey creează haine pentru diverși artiști jrock, și este și stilistul lui Gackt. Compania sa se numește ”Monkey Act Design”, și este localizată în Shibuya.
                Gackt a purtat hainele”Pillars” în timpul turneelor și pentru diverse ședințe foto. Cele mai recente accesorii pe care le-a purtat, și care au fost valabile pe site-ul ”Pillars”, au fost tricoul – plasă și pantalonii pe care i-a purtat în timpul turneului ”Training Days 2007 Drug Party”.



Yoshiyuki Konishi

                Yoshiyuki Konishi este unul dintre designer-i preferați a lui Gackt. Konishi a fost un designer de modă timp de peste 35 de ani, și a produs brand-uri sub nume ca ”d.k.f. – produs de Don Konishi”, ”FICCE”, și ”YOHIYUKI KONISHI”. Gackt a purtat hainele create de Konishi pentru ședințe foto pentru reviste, și a fost ”imaginea personajului” pentru brand-ul ”YOSHIYUKI KONISHI” din 2000. A lucrat ca fotomodel pentru catalog și podium pentru Konishi în acea perioadă.











h.NAOTO

                h.NAOTO (Naoto Hirooka) este un designer avant-garde a cui stil este cel mai bine descris ca fiind ”punk”. S-a alăturat companiei S-inc în 1999, și brand-ul său, ”h.NAOTO” a debutat în 2000. Deseori colaborează cu muzicieni și artiști, încorporând trend-uri de la gothic-lolita la visual kei în creațiile sale. Gackt a colaborat cu h.NAOTO în creearea costumelor pentru turneul ”Sixth Day and Seventh Night” în 2004. h.NAOTO a creat și print-ul special de pe chitara pe care Gackt a folosit-o pentru interpretarea melodiei ”ANOTHER WORLD” în timpul aceluiași turneu. Gackt a mai colaborat încă o dată cu h.NAOTO în martie 2005 pentru revista ”Arena 37C”, și apoi pentru turneul ”DIABOLOS”.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!