vineri, 1 februarie 2013

Gackt - proiecte - S.K.I.N.

S.K.I.N.

                Pe 14 august 2006, Yoshiki (fost membru al trupei ”X Japan”) a anunțat că va face o formație împreună cu Gackt. Anunțul a confirmat zvonurile ce au circulat de când Yoshiki a menționat la ”Otakon” că se va alătura lui Gackt pentru a crea o formație. S-a creat o adevărată vâlvă în rândurile fanilor j-rock, multă lume punând la îndoială supraviețuirea unei asemenea formații din pricina ambițiilor celoi doi bărbați implicați. Din partea lui Gackt nu s-a lansat nici un anunț oficial, alimentând în continuare speculațiile referitoare la posibilitatea creării formației. Numele formației nu a fost anunțat în acea perioadă, de aceea majoritatea fanilor au numit-o "superband". Un articol din presă susținea că formația ar începe înregistrările în 2007, după care ar porni în turneu în S.U.A, și Japonia.
                În 27 decembrie 2006, s-a anunțat că Sugizo (fost membru al formației ”Luna Sea”) ar intra în formație ca chitarist.  La ”Jrock Revolution”, în cadrul unui concert susținut în Los Angeles și organizat de Yoshiki pe 25-26 mai 2007, acesta a anunțat că ultimul membru al formației va fi Miyavi. În același timp s-a anunțat că numele formației va fi SKIN mai târziu rectificat ca fiind S.K.I.N. Semnificația inițialelor nu fusese dezvăluită de către membrii formației. În sfârșit, la concertul ”Jrock Revolution” a fost anunțată prima apariție a formației ca fiind pe 29 iunie 2007 la ”Anime Expo” în Long Beach, California. Pe 29 mai 2007, pe site-ul oficial al lui Gackt , Dears, în sfârșit s-a anunțat implicarea lui Gackt în S.K.I.N.
                Fără să lanseze nici un single, și fără nici un indiciu despre activitatea lor, cei de la S.K.I.N. au apărut pentru prima dată pe 29 iunie 2007. Au cântat patru piese (”GEI-SHA”, ”Killing you softly”, ”Beneath the Skin” și ”Violets”), cu Gackt ca vocalist, Yoshiki la tobe iar Sugizo și Miyavi la chitară. Ju-ken, de la GacktJob, a cântat la bass în timpul concertului. Pentru o parte din concert, Gackt și Yoshiki au susținut un duet de pian, în timp ce Sugizo a cântat la vioară și Miyavi la shamisen. Gackt a vorbit  publicului numai în engleză pe toată perioada concertului.
                De la concertul susținut, S.K.I.N. a devenit inactivă. Toată activitatea s-a oprit brusc fără vreun anunț și proiectele viitoare rămân neclare. Într-un interviu din 2008, Sugizp a fost întrebat despre proiect. Răspunsul său a conclus că își vor continua activitatea cu siguranță, dar că toți sunt prea ocupați să se întâlnească în același loc și în același timp. Dar nu s-a întâmplat nimic, și într-un interviu din 2009 a declarat că nu știe ce se va întâmpla de acum încolo. În 2011 a declarat că nu vrea să renunțe la proiect, și că ar trebui să pornească iar la drum.
                În timpul unei conferinințe de presă, Miyavi a declarat că s-a simțit onorat să se alăture trupei și că va continua munca în proiectul S.K.I.N. În noiembrie 2011, a scris pe Twitter că s-a întâlnit cu Yoshiki și că au vorbit despre trupă.
                Nu există un site oficial pentru formația S.K.I.N. Fiecare membru are site-uri personale, iar Yoshiki, Sugizo și Miyavi chiar și pagini pe Myspace. Nu s-au anunțat proiecte de viitor ale formației S.K.I.N. , dar judecând după succesul de la ”Anime Expo”, se vor întoarce cu siguranță la fanii lor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!