marți, 26 februarie 2013

Gackt - reclame - Uha-mikakuto - Dwango

Gackt a făcut reclame pentru multe companii și în acest articol vom expune colaborările sale și rezultatele în detaliu. Consider că reclamele arată ce actor talentat este Gackt și faptul că nu îi este frică sa să glumească (câteodată).
Fiecare reclamă va fi prezentată ulterior. 

Uha-mikakuto

                 Unele produse de la Uha-mikakuto pe care Gackt le-a sprijinit sunt Cケア (C-kea), e-ma nodoame, QUO, și puccho. Unele persoane au fost suprinse că Gackt promovează bomboane având în vedere că nu-i plac dulciurile, dar a mentionat în interviuri că aceste bomboane sunt bune pentru sănătate. Cele mai drăguțe și mai hazlii reclame sunt pentru Uha-mikakuto. Spre deosebire de celelalte reclame în care trebuie să cunoști cultura japoneză pentru a înțelege glumele, reclamele Uha-mikakuto sunt ușor de înțeles.
                Dintre cele 4 produse, cele mai multe reclame le-a făcut pentru e-ma nodoame, aproape 10 în total. Apare singur în general pentru Uha-mikakuto. Una dintre exceptții a fost o reclamă din 2003 unde prezentă vremea și unde este luat pe sus de doi tipi mari și puternici. Cea mai recentă reclamă Uha-mikakuto a fost în 2006 pentru e-ma nodoame și sperăm să mai apară și alte reclame interesante pentru ele.





Dwango

                Dwango este o companie care furnizează tonuri de apel pentru telefoane mobile, și se pot descărca multe melodii create de Gackt de pe site-ul lor. Au de asemenea și tonuri de apel cu vocea sa, unde poți să-l auzi vorbind cu tine, spunând lucruri ca ‘’Te iubesc’’, ‘’Mulțumesc’’, ‘’Nu pleca’’, ‘’Vreau să te vad acum’’ etc. Pentru Dwango a realizat puține reclame. 
                Există două versiuni pentru aceeași reclamă, într-una din ele Gackt este atașat ca accesoriu la telefon. În loc de ton de apel, el răspunde cand sună telefonul. Cealaltă reclamă a fost realizată în același timp cu reclama pentru promovarea albumului Sixth Day. A fost creată o păpușă în mărime naturală după înfățișarea sa și scufundată într-un bazin. În reclama pentru dwango, el sparge sticla și iese din rezervor, trebuie să adaug că e complet gol, ca să răspundă la un telefon care sună în apropiere. Manechinul în mărime naturală a fost vândut prin licitație în 2005 și profitul a fost donat victimelor cutremurului din Sumatra. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!