miercuri, 27 februarie 2013

Gackt - reclame - FujiColor - Kirin Fire

Fuji Color

                Cele mai multe reclame pe Gackt le-a realizat pentru Fuji sunt împreună cu Kiki Kirin 樹木 希林 (nu este numele ei adevărat). Personajul pe care ea îl întruchipează pare a fi un mare fan al lui Gackt, care îl urmează peste tot și încearcă să-l fotografieze. Ea joacă rolul unei doamne în vârstă foarte drăguțe în reclamă pe când rolul lui Gackt pare a fi unul tolerant față de avansurile ei agresive. Gackt a colaborat foarte bine cu ea și se poate spune că erau chiar prieteni. S-a întâmplat o dată când Gackt se așezase pe podea, în timp ce verificau ceea ce se filmase, când Kiki Kirin l-a tras pe genunchii ei și l-a rugat să stea așa. Kiki Kirin este o mare actriță în Japonia, jucând în mai mult de 80 de drame și filme.
                Ea făcea reclame pentru Fuji de mult timp, cu mult înaintea lui Gackt. Deși Gackt a făcut doar câteva reclame în 2002 și 2003,  Kiki Kirin a continuat să filmeze reclame pentru Fuji Color, iar ultima apariție a fost lansată în 2006. Ea poate fi văzută în ultimul său film "Tokyo Tower ~Okan to Boku to, Tokidoki, Oton~", alături de Odagiri Joe. Filmul a fost lansat în Japonia la începutul lui 2007.

                Gackt a filmat și singur reclame pentru Fuji. Acestea sunt mai sobre compartiv cu cele nostime alături de Kiki Kirin. Primul înfățișează un genial colaj de fotografii ale personajelor interpretate, în al doilea sunt prezentate poze făcute din punctul de vedere al câinelui său, și ultimul este o poză cu cerul în ziua în care i s-a născut copilul. Toate sunt foarte frumoase și artistic realizate. Reclamele pentru Fuji au fost continuate și de alte celebrități precum Nagase Tomoya de la TOKIO, Horikita Maki, Ebi-chan, etc.



Kirin Fire

                Kirin este o firmă de băuturi iar ”Kirin Fire” este una din băuturile lor pe bază de cafea. În afară de propriile băuturi, aceștia importă și altele, cum ar fi sucurile ”Tropicana” și ”Volvic”.
                Melodia folosită în reclama pentru ”Kirin Fire”, "To Feel the FIRE," a fost scrisă de Stevie Wonder. Cei de la Kirin au avut o campanie în 2000, unde se putea câștiga CD-ul  "Soul of Fire" prin colecționarea autocolantelor de pe cutiile de ”Kirin Fire”. CD-ul conține diferite versiuni ale cântecului "To Feel the FIRE" interpretat de șapte artiști japonezi, și de aemenea include o versiune specială nelansată cântată de însuși Stevie Wonder. Cei șapte artiști sunt Aki Yashiro, Mariko Ide, Masayuki Suzuki, Kaori Okui, Tina, Hiroshi Itsuki, și Gackt. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!