vineri, 28 iunie 2013

Gackt - Bidan vol. 46 2002




               1. Bărbații care nu-și susțin convingerile nu sunt buni!

Sunt de părere că dacă privești la partea cealaltă a ”persoanelor care nu-și duc la sfârșit responsabilitățile față de ceva ce s-au decis”, vei vedea că nu au decât o aitudine pe jumătate față de tot. Ar trebui să fi un bărbat care își duce la bun sfârșit ceea ce a decis.

                2. Bărbați care nu au un gram de încredere în sine nu sunt buni!

Bărbații care găsesc repede scuze pentru orice, spunând ”Nu por ajuta pentru că sunt....” vor face fata să creadă că le place să creadă ”Dacă știi problema, atunci rezolv-o!” Ar trebui să te oprești cu scuzele nenecesare.

                3. Bărbați care nu știu sensul unei promisiuni nu sunt buni!

Bărbații care vor promite orice și totul, iar apoi vor încălca cuvântul dat imediat sunt lepădături. Decide când tu decizi! Când faci o promisiune, onoreaz-o! Ar trebui să fi un bărbat cu un simț solid de responsabilitate față de propriile cuvinte.

                4. Bărbați care folosesc cuvintele ”Nu o pot face” și ”E imposibil” imediat nu sunt buni!

Dacă ai decis să începi să faci ceva, și încă nu ai făcut nimic, nu are sens să spui ”Nu pot” sau ”E imposibil”. Vei ști dacă e imposibil doar dacă îl faci. Dar ar trebui să te oprești să spui ”Nu pot” în timp ce nu faci nimic.

                5. Bărbați care nu înțeleg sensul cuvântului ”putere” nu sunt buni!

Puterea unui bărbat nu este doar pentru a o arăta. Este destul dacă ai puterea de a o apăra doar pe fata pe care o iubești. Mă întreb dacă vei ști sensul cuvântului ”slăbiciune”, vei înțelege adevăratul sens al puterii.

                6. Bărbații care privesc femeile la fel cum privesc alți bărbați nu sunt buni!

Deși bărbații și femeile sunt oameni, balanța hormonilor care lucrează în creierele lor și modul de gândire e complet diferită. Femeile au propriul lor mod de gândire și este important să accepți reciproc părerile celuilalt și să nu le respingi. Să te gândești că deja înțelegi e cel mai mare pericol.

                7. Bărbați care își atrag atenția în jurul femeilor și nu se pot gândi la altceva nu sunt buni!

Ar trebui să trăiești după propriile reguli. Pentru că sunt bărbați atrăgători care nu au relații femeie-bărbat. Nu este despre a face una sau cealaltă pentru a atrage femei, e despre a-ți trăi viața cu propriile convingeri. Dacă faci asta, o femeie minunată va apărea cu siguranță. Fi un bărbat minunat.
 



      Mulțumiri lui kameikosui pentru paginile scanate de pe LiveJournal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!