marți, 18 iunie 2013

Gackt - LINE - 30 mai 2012

Dimineața mea este iar matinală astăzi. M-am culcat la 2, m-am trezit la 3. Acesta e un program de care poți doar râde, așa că voi râde deocamdată. Decât să mă plâng că e prea devreme dimineața sau că e prea greu, voi aprecia doar faptul că pot să mă bucur de Kamakura pentru prima dată după mult timp. Cât de mult a trecut? Îmi amintesc că mă duceam acolo ca să conduc acum mult timp.
Acum că membrii s-au strâns cu toți aici așa de devreme în această dimineață, de ce nu ne încercăm norocul la ”Ohgiri foarte foarte matinal”? (Ohgiri = un joc unde participanții spun ceva amuzant bazat pe aceași temă).......
Pasărea matinală prinde viermele (aceasta este tema)....
Seito Kaicho (aka GACKT): ”O lovitură de picior celor care au sosit târziu!!!” Următorul e fratele Baru: ”Penalizat de un sărut pe fund!!!”, următorul e fratele HAYATO: ”Baru gemând în zori de zi?” Răspunsul la asta e a fratelui YOU: ”Gaku specializat în sfoară!!!” Cel care s-a chinuit puțin cu aste e fratele KAZUYA: ”Plângând la lipsa de inspirație!!!” Ultimul este, vă rog. fratele Chacha. Fratele Chacha: ”Chacha cu oinari al său curgând pe lângă...(Presupun că orezul se prelingea din mâncarea sa, ori dacă ar fi vreo glumă...)
Vă mulțumesc pentru asistență. Camui ♂ Gakuen, venim.

*Referitor la joc, propozițiile pe care le spun ei nu au nici o logică, dar...

早起きは三文の得                 Hayaoki wa sanmon no toku
「遅刻は十六文キック!!!       Chikoku wa juurokumon kikku
「お仕置きは肛門にキッス!!!Oshioki wa koumon ni kissu
「朝立ちは悶々のバル?」      Asadachi wa monmon no baru
「股裂きが専門のガク!!!       Matasaki ga senmon no gaku
「閃きの関門に泣く!!!          Hirameki no sekimon ni naku

Se observă un tipar...întotdeauna se repetă : .....i ........mon .....u
Asta până când Chacha strică jocul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!