marți, 7 ianuarie 2020

GACKTIONARY - Capitolul 83 (GACKTism)


83.ぶっつけとか突貫とか嫌いなんだよ。
いい加減なことが一番嫌いなんだ。
Nu îmi place să mă grăbesc în lucruri sau să fac lucruri fără a mă pregăti.
Ceea ce urăsc cel mai mult este să fac lucrurile de mântuială.

Asta este ceva ce spun deseori când creez un concert sau plănuiesc ceva.
Totul este 90% confirmat prin planificare. Lucrul actual este pur și simplu rezultatul la cât de bine, și cât de mult ai plănuit.
De aceea propoziția ”Voi da tot ce am mai bun în timpul momentului real” este una ciudată încă de la început. Sunt multe persoane care spun că vor da ce au mai bun pentru momentul real, dar aceste persoane sunt extrem de clasă mijlocie, la fel de bine ar putea fi de clasa a treia.
Doar cât de bine poți realiza toată acea pregătire pe care ai organizat-o. Rezultatele momentului real vor depinde de asta, și de cât de multă putere poți scoate din acel aranjament. Chiar și așa, să spui că vei da tot ce ai mai bun în timpul momentului real este ciudat.
De fapt, în timpul momentului real tu trebuie să fi în cea mai relaxată stare. Atunci este când trebuie să fii cel mai calm. Până când ajungi la momentul real, dacă ai perseverat, te-ai agitat și ai reparat lucruri până în ultima secundă, nu este nimic pentru care să te îngrijorezi.
Sunt multe persoane care, în timpul unei repetiții, o iau pe scurtătură pentru că așa se face, dar din nou, asta este greșit. Este precis din motivul că este o repetiție (procesul), trebuie să o faci corect. Dacă seriozitatea care a fost cultivată în timpul repetițiilor nu poate fi scoasă la iveală cu ușurință, atunci nu are rost.
Oricum, fanii mă întreabă deseori ”Cum de nu ești stresat în timpul spectacolului propriu-zis?”. Asta este din cauză că vei fi stresat dacă spectacolul propriu-zis este prima dată când trebuie să fi serios. (râde) Dacă faci lucrurile la 120% în timpul repetițiilor, atunci vei avea abilitatea de a face ușor lucrurile la 100%. Dacă așa stau lucrurile, atunci nu te veimai simți stresat deloc. În schimb, va fi mai mult stres pentru repetiții, ceea ce va face lucrurile să fie dureros de parcurs. Când repetițiile nu crează stres, vei rămâne blocat în mod normal cu sentimentul de stres pentru momentul real.
La fel este și pentru teste, sau orice alt lucru ar fi. Ești stresat doar pentru un test deoarece ai decis să dai doar 100% în timpul testului. Din cauza asta, în timpul zilelor până la test, ai studiat cu o tensiune de stres în interiorul tău, și în cele din urmă, ceea ce va fi în test nu este nimic mai mult decât o culminare a toate acestea. Dacă faci asta, cred că cu siguranță vei scoate 100% din tine în mod natural pentru momentul real.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!