marți, 21 ianuarie 2020

GACKTIONARY - Capitolul 100 (GACKTism)


100.もう10年コメは食べていない。
コメを食べると体のラインがキープできなくなる。
炭水化物はほかのいろいろな食材に含まれているわけ
だから今の僕があえて米をたべる必要はない。
Nu am mâncat orez de 10 ani.
Dacă mânânc orez, nu îmi voi mai putea păstra silueta.
Și alte ingrediente ce conțin carbohidrați,
De aceea, în prezent, nu am nici o nevoie intenționată de a mânca orez.

Oamenii ar întreba ”De ce?”, dar motivul este de asemenea foarte simplu. Pentru muncă. Este doar pentru a-mi menține corpul astfel încât silueta corpului meu să nu cedeze. Orezul devine foarte greu când conține apă, face să fie mai ușor pentru organele interne să se scufunde, și venind de la mine, care obișnuiam să mânânc cantități mari de orez, este ultimul tip de mâncare de ajutor dacă vrei să-ți controlezi forma corpului. Gândidindu-mă la condiția și forma corpului meu mai întâi, am scăpat de orez pentru a face lucrurile mai ușor de controlat, și am compensat pentru asta cu alte mâncăruri.
Bărbații plinuți mi-au spus lucruri ca ”Dacă nu mânânci carbohidrați, nu vei primi nutrimente, și vei pierde din putere”, dar mai degrabă, e mai mult de parcă tu ai fi cel care să renunțe. (râde) Nu oare din cauză că ai nevoie de putere pentru a menține accea greutate mânânci ca vițelul. (râde)
Oamenii mi-au spus deseori, ”Chiar dacă ești japonez?”, dar, în ptimul rând, și acesta este un concept ciudat. Dacă crezi că trebuie să mânânci orez pentru că ești japonez, atunci devine o întrebare de ”de ce facem orezul atât de ciudat chiar dacă suntem japonezi?” În trecut, orezul era destul de plin de nutrimente, și era cu mult mai mult orez delicios. Totuși, pentru a mări productivitatea, folosim chimicale agricole la nivele anormale, și folosim îngrășământ sintetizat chimic atât de mult cât vrem. Este ca și cum ”Cine nu face asta! Asta nu ar deveni un orez bun!” De parcă ”Ești un samurai ce mânuiește sabia!”
Pentru mine, eu chiar iubesc orezul. Când o să mor, vreau să mânânc orez până ce mor. Când mor, vreau să mânânc orez după pofta inimii, și vreau să mor spunând ”Nu mai pot mânca...” în timp ce mai pun orez în gură. De parcă ar fi ultimele mele cuvinte.
Pentru cineva ca mine, care iubește orezul atât de mult, îmi mențin atitudinea de a renunța la orez. Asta a fost ceva ce am decis când am început cariera solo, să las mai întâi în urmă ceva ce chiar iubesc. Dacă ar fi fost să pun deoparte ceva ce nu înseamnă atât de mult pentru mine, atunci nu voi putea să-mi îndeplinesc visele. Și de aceea am lăsat deoparte cel mai important lucru pentru mine. Și acela a fost orezul. De aceea nu mânânc orez. În perspectiva tuturor, e de parcă nu ai face sex deloc. Uesugi Kenshin a dat deoparte dorința lui pentru femei. Asemănător acestui lucru, eu am dat deoparte dorința mea pentru mâncare. Kenshin s-a lepădat de femei, eu m-am lepădat de mâncare.
Totuși, chiar dacă Kenshin a decis să nu dorească femei, bea în cantități mari în fiecare zi. Iubea alcoolul. În comparație cu asta, lucrul la care nu pot renunța...sunt femeile, presupun. Asta e ceva ce chiar nu pot face...(râde). Pentru Kenshin, este alcoolul, dar pentru mine, sunt femeile presupun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!