sâmbătă, 11 ianuarie 2020

GACKTIONARY - Capitolul 87 (GACKTism)


87.僕の存在そのものが害だと思うんだけれど。。。
地球が大きな生物だとすれば、
僕らはウイルスにしか過ぎない。
Cred că existența mea este un lucru rău încă de la început dar...
Dacă privim lumea ca fiind un organism viu mare,
Atunci eu nu sunt nimic mai mult decât un virus.

Asta este ceva ce am spus în diferite reviste, când sunt pus la pământ.
Aș spune sarcastic ”Cred că existența mea este un lucru rău încă de la început dar...” (râde)
Când vorbil despre ce este just, sau despre ce este bun sau rău, atunci devine o întrebare de, ce este existența mea și existența tuturor considerată ca fiind? Cu siguranță cred că propria mea existență nu este una care este necesară sau un plus în această lume. În schimb, dacă mă întrebi despre necesitatea propriei mele existențe, chiar acum, persoanele care mi-au dat un motiv pentru a produce rezultate au crescut, dar de la început, nu cred că existența mea era una pozitivă.
Pur și simplu este, ca să explic mai clar, dacă lumea ar fi un organism viu mare, cred că existența oamenilor este similară cu cea a unui virus.
Fie că virusurile vor dispărea dintr-un corp, ei bine cu siguranță că nu. Practic, toate virusurile sunt lucruri ce trăiesc prin coexistență.
De exemplu, s-ar putea să fie destul de mulți copii care trăiesc în auto-negare, dar chiar dacă faci asta, în cele din urmă, această lume are o lege în care tu trebuie să trăiești în coexistență cu tot felul de lucruri. Dacă acesta este cazul, atunci nu este acea auto-negare de neevitat?
Nu vei putea supraviețui deloc dacă continui să trăiești în auto-negare. Dacă sunt o persoană ce continuă să trăiască în auto-negare, atunci nu aș mai fi ajuns aici, nici nu aș mai fi putut face toate aceste lucruri în această manieră. Nu aș putea să mă exprim și nici să țin concerte. De fapt, coexist în mod corespunzător.
Pentru mine, dacă vorbim doar despre adaptabilitatea mea față de societate, aceasta este infinit mică, știi? Probabil că aș fi descalificat. (râde) Și totuși, chiar și o existență ca a mea este capabilă de coexistență.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!