joi, 9 ianuarie 2020

GACKTIONARY - Capitolul 85 (GACKTism)


85.器用か不器用かって言ったら僕は
異常なくらい不器用な人間だよ。
自分でも嫌になるくらい。
でもそんな自分に負けたくないから
必死に頑張る。
だから、ゴールには一番に入る
自信があるんだ。
Dacă vorbim în termeni de agilitate sau nu, sunt o persoană extrem de neîndemânatică.
În așa măsură încât mă urăsc pe mine însumi.
Dar pentru că nu vreau să pierd în fața mea,
Încerc cu disperare să dau tot ce am.
De aceea am încrederea că pot fi primul să îmi ating scopul.

Sunt o persoană care poate face orice cu ușurință...Se pare că sunt zone care inspiră oamenii să se gândească la mine astfel, dar de fapt sunt o persoană extrem de neîndemânatică. Practic, viteza la care înțeleg ceva este mai mică decât toată lumea. Stau atât de prost la lucruri încât îi voi face pe oameni să se întrebe dacă nu cumva sunt stupid.
Dar nu cred că asta este un lucru rău. Așa cum îmi amintesc cei care nu sunt atât de buni ca alți la lucruri, și cei care nu își pot aminti lucrurile la fel de bine ca ceilalți, înțeleg cum se simt foare bine. De aceea, chiar și când aflu cât de bine pot face ceva, îmi pot aminti asta. De aceea, când văd alte persoane care nu sunt la fel de buni la ceva, le pot spune că ”Cred că va fi mai bine dacă faci asta în modul acesta”.
Dacă o persoană deșteaptă și o persoană neîndemânatică, asemeni mie, avem ceva de făcut în aceeași perioadă de timp, atunci cu siguranță vom pierde. Deci ce ar trebui să facem? Este simplu, doar fă-o de mai multe ori. Dacă o poți face de mai multe ori, îți vei depăși neîndemânarea. Și dacă continui să o faci iar și iar, cu siguranță vei câștiga.
Oamenii capabili sunt cei care pot face ceva doar prin a încerca puțin, așadar asta crează imediat o oportunitate. Asta este din cauză că devin comfortabili. Atunci, deseori, se vor opri din a o face cu jumătate de suflet. Dar genurile de persoane ca mine sunt cei care își vor pierde imediat abilitatea de a face ceva dacă ne oprim chiar și pentru moment. Continuăm să facem lucrurile pentru că avem aceea frică. De aceea, drept rezultat, am încrederea că pot fi primul care ajunge la scop.
În această lume, probabil că sunt oameni care se gândesc că sunt nefolositori pentru că sunt neîndemânatici, sau pentru că nu sunt buni la sport, sau pentru că nu sunt buni la ceva, sau pentru că sunt mai slabi decât ceilalți, dar asta este greșit. Acolo este exact unde le este talentul. Pentru că ei sunt astfel, ei au potențialul de a afla mai multe despre asta sau aia față de alte persoane.
Și ca rezultat al acestui lucru, toată lumea poate deveni GACKT. În loc de persoane neîndemânatice, sunt cei care pot face totul bine care nu pot deveni GACKT. (râde)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumiri pentru comentariu!